writing-img

Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar

clock-img

15.11.2006, 08:27

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Zdravo!

Mene pa zanima, če ima še katera to ginekologinjo? Sem namreč v 29. t, pa moram rečt, da sem do sedaj imela šele 2 UZ, enega takoj na začetku in morfologijo. No na NS sem šla pa itak drugam in to ne štejem. Zanima me, če do konca nosečnosti sploh še naredi kakšen UZ? Naslednji pregled imam čez en teden, ko bom v 30. t!

LP

clock-img

15.11.2006, 08:41

clock-img

klavdijas

pencil-img

406

Moj nasvet : zamenjaj jo in pojdi k dr. Igličarjevi v ZD.

clock-img

15.11.2006, 08:59

clock-img

ticika

pencil-img

108

Tudi jaz hodim k njej, pri prvem sončku sem imela uz 6x, pri drugem pa 5 x, prvedva bolj na začetku, potem pa proti koncu. lp

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

clock-img

15.11.2006, 09:25

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tud Igličarjeva ne naredi ne vem kolk UZ če ni potrebno, pri prvi sem imela kar nekaj UZ, ker je vedno ko mi je srček poslušala ga ni bilo, je bila tamala tako zavita tam v trebuščku, pri drugem pa sem imela mislim da 3 UZ, na začetku, ko sem prišla tja zarad glivic, potem ko sem bila redno naročena v 11. tednu, mofologija in na koncu da vidi če je vse ok, mislim da v enem 36 tednu, vmes UZ ni delala. Jaz mislim da že vedo če ni potrebe pač ne delajo UZ in jaz se zarad tega nisem razburjala.

Igličarjeva pa ne sprejema več novih se mi zdim, vsaj moja svakinja ni mogla k njej.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

15.11.2006, 09:53

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

Raje jo zamenjaj. Če pride do kakšnih zapletov, jih ne zna rešiti. Poznam dosti žensk, ki so zamenjale, med njimi tudi jaz. Je zelo prijazna, ampak ko se zaplete nima pojma.

Lep pozdrav!

clock-img

15.11.2006, 10:03

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Hvala za nasvete! Bomo videli, kako bo drug teden!

clock-img

15.11.2006, 11:04

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Čim hitrej stran od nje. Jaz hodim k Rantovi. Dela na 14 dni v ZD Šk. Loka

clock-img

15.11.2006, 13:20

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Rantova je super!! user posted image

Ena in ena je šest... :)

clock-img

15.11.2006, 18:45

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ce imas rada sebe in se bolj svojega otrocka jo nemudoma menjaj...zaradi nje bi bila kmalu ob otroka, zaradi nje in njene povrsnosti...velikokrat je ze tekla debata o njej in njeni neprofesionalnosti...

jst sem zloo zadovoljna z rantovo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem