writing-img

Glasba za nosečnice

clock-img

09.05.2008, 09:02

clock-img

mralex11

pencil-img

8

Pozdravljeni

Imel bi eno vprašanje. Kje bi dobil ustrezno glasbo za nosečnice oziroma, da jo predvajaš še nerojenemu otročku. tako da prosim za kak nasvet, izkušnje,...

hvala in lp

alex

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 9.5.2008 10:20:59 >

clock-img

09.05.2008, 09:03

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz sem CD videla v Baby centru, pri blagajni. verjetno imajo tudi v drugih otroških trgovinah. mene tudi mika, da bi kaj kupila - že za moje živce. user posted image
sedaj prakticiram tako, da ko jaz poslušam MP3, dam eno slušalko na trebušček. če pa tako poslušam musko (preko radia), je pa itak dost  naglas, da user posted image  sliši.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 9.5.2008 9:04:49 >

clock-img

09.05.2008, 09:12

clock-img

mralex11

pencil-img

8

sem bil ravno zadnjič v baby centru pa nisem opazil, hvala bolj naslednjič pozoren....kakšno glasbo mu pa predvajaš?

clock-img

09.05.2008, 09:26

clock-img

ključek

pencil-img

9047

sem bil ravno zadnjič v baby centru pa nisem opazil, hvala bolj naslednjič pozoren....kakšno glasbo mu pa predvajaš?

v BC pri City parku sem jaz gledala. in sicer pri blagajni, je ena taka stalaža ali kako naj rečem, pa so tam različni cd-ji. na prednji strani, preden daš kupljene stvari gor.
zaenkrat mu jaz vrtim musko, katero jaz poslušam. predvsem plestenjaka in PCD. user posted image user posted image user posted image  sem tudi že klasično vrtela, pa jo jaz ne morem dolgo poslušati. user posted image  pa en cd imam, kjer so posneti zvoki morja in glasovi delfinov, je zelo pomirjujoče, tudi jaz jo rada poslušam.

clock-img

09.05.2008, 09:33

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Od klasike mu vrtim Mozarta, imam prav nek CD, na katerem je muzika za prihajajoče "genije" user posted image

clock-img

09.05.2008, 09:59

clock-img

tana13

pencil-img

133

jaz sem veliko poslušala cd-je od Raimond Lap.
http://lovelybaby.rglmusic.com/music4babies/en/

clock-img

09.05.2008, 11:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.05.2008, 13:34

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

V katerem mesecu pa naj bi mu začel predvajati glasbo?

clock-img

09.05.2008, 13:47

clock-img

ključek

pencil-img

9047

V katerem mesecu pa naj bi mu začel predvajati glasbo?

jaz sem z MP3 začela predvajati v 2 mesecu. naj ima rad muziko, tako kot mami!!! user posted image

clock-img

09.05.2008, 17:15

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

midva poslušava vse. od U2 pa do Turbo Angles. kar se pač vrti po radiu pa kar si lahko mami poje. to imava najraje! user posted image se mi zdi, da mali kar pleše v meni, ko pojem. najbrž mi je všeč... user posted image no, ali pa se zgraža user posted image

clock-img

10.05.2008, 10:35

clock-img

mralex11

pencil-img

8

najprej hvala za odgovore.

ja music for babies ravno zdaj gledam/poslušam na netu... zanimivo se mi zdi.

za katja_p - mislim, da še preden so rodi, vsaj tako glasbo iščem. da mu jo predvajaš ko je še v trebuščku in je kasneje nanjo navajen in laže zaspi, tko sem vsaj slišal...?? ne vem..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem