writing-img

Glasbeni vrtiljak

clock-img

07.10.2007, 19:34

clock-img

Anonimen

Jaz pa kupujem glasbeni vrtiljak za nad posteljico. Katerega mi priporočate in pa cene le teh. Bi pa najraje od Fisher Price, ker so mi zelo lepi. Samo kolikšne so kaj cene? Najbrž tam okrog 6o eur, kot sem videla enega na spletni strani BC.
A bio bilo mogoeč pametno kupit rabljenega? A ga je katera od vas kupila?

clock-img

07.10.2007, 19:50

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi smo imeli pri prvem enega z Medvedkom Pujem in njegovimi prijatelji, pa je bil za naviti. Tega je on potem polomil, tako da smo za našega drugega user posted image  kupili takega user posted image , od Fisher Price je mislim da. Samo je pa naš user posted image  ful malo v svoji posteljici, tudi zaspi nam na rokah in ga potem samo preložimo, tako da je vrtiljak ful malo v uporabi. Drugače je pa ful lušten, ima več pesmic na izbiro, oblački se kažejo na stropu itd. Kupiš?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

07.10.2007, 20:03

clock-img

lea23

pencil-img

517

Tale od Fisher Price z medvedki je res zakon! Moja ga ful rada posluša in gleda. Pa še dalinski upravljalnik ima.

clock-img

07.10.2007, 20:04

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

mi imamo tudi od fisher price-a z daljincem.

clock-img

07.10.2007, 21:10

clock-img

lea23

pencil-img

517

Ja če imaš možnost, kupi rabljenega! Tako ali tako se čisto nič ne uničijo, samo malo prahu se gor nabere. Itak pa so pralni tako da pač umiješ kar je prahu in to je to 

clock-img

07.10.2007, 22:08

clock-img

m*t*?

pencil-img

54

Ga kdo prodaja?

clock-img

07.10.2007, 22:16

clock-img

Anonimen

Maxica sem ti pisala na ZS

clock-img

07.10.2007, 22:39

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

IZVIRNO SPOROČILO: m*t*?
Ga kdo prodaja?

Kdaj pa rabiš? Pri nas je zaenkrat še v uporabi - čez kake dva meseca ga bom prodajala.

clock-img

08.10.2007, 07:01

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

O prodaji se naprej menite preko zs. Hvala.

clock-img

04.06.2009, 00:28

clock-img

talytha

pencil-img

85

Če še kdo potrebuje tale vrtiljak z medvedki ga jaz prodajam. Na ZS se javljajte!

Moja baba pa sploh ni opazila, da se ji tam nad glavo nekaj suče user posted image    Mislim, da sem ji ga prepozno dala nad posteljo. Po tem se je pa itak kmalu začela na noge postavljat sem ga pa odstranila. Nečak, ki je dva meseca mlajši od naše ga pa naravnost obožuje! user posted image

clock-img

04.06.2009, 15:14

clock-img

fusia

pencil-img

612

Ali res v razvojni ambulanti ne priporočajo teh vrtiljakov, ali česarkoli nad glavo v posteljici??

clock-img

04.06.2009, 19:29

clock-img

mama2009

pencil-img

44

JAZ SEM NAŠI TA MALI KUPILA FISHER PRICE VRTILJEK V MULLERJU IN TAM STANE LE 40 EUROV. gA PA NARAVNOST OBOŽUJE.

clock-img

05.06.2009, 09:59

clock-img

talytha

pencil-img

85

No a vidš! Jaz sem pa dala pol leta nazaj v baby centru skoraj 70€ ker se nisem popolnoma nič pozanimala po drugih trgovinah! user posted image   Ja nimaš kaj! Vsaka šole nekaj stane user posted image Ja kot sem že napisala, naši je blo čisto vseeno zanj edino ko je začela vstajat ga je hotla dol vlečt in smo ga odstranili prav na hitro user posted image

clock-img

08.06.2009, 00:56

clock-img

sladka_seka

pencil-img

72

zivjo jz bi kupila taki vrtiljak kdo ga prodaja naj mi na zasebno pise da se zmenmo za naprej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem