cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Glivice???

clock-img

23.04.2008, 16:29

clock-img

racka28

pencil-img

40

Na rokah med tremi prsti (kjer prihaja do trenja) se mi je pojavila zelo razdražena koža - rdečica, ki zelo srbi, poleg tega pa iz pikic prihaja prozorna tekočina, okoli pa je koža suha. Nekje sem zasledila, da bi lahko zaradi prepogostega umivanja padla imunost kože in bi se tako razvile glivice. Občasno si namažem z Bepanthenom. Trenutno ne morem do zdravnika, me pa zanima, ali je imela katera podobno nadlogo in kako se je je rešila (jaz pazim, da se koža ne dotika in se na daleč izogibam stiku z vodo). Kako je s Canastenom v nosečnosti (vem, da se ga uporablja, vendar piše v navodilih, da v nosečnosti ...)

Hvaležna bi bila kakršnega koli nasveta (skrbi me, če to kako vpliva na plod - res pa pazim, da si tega ne bi prenesla v nožnico)

Hvala in lep preostanek popoldneva.

clock-img

23.04.2008, 17:44

clock-img

mishel

pencil-img

553

Mislim da je kanesten primeren tudi za nosečnice, vsaj za svečke vem, ker jih je meni predpisala ginekologinja. 

ME KLIČE DAVID, CIAO

clock-img

23.04.2008, 18:05

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

poskusi s tea tree-jem... če ne pomaga pa pomoje najboljš da greš k zdravniku po antimikotike. Pomoje lokalni antimikotiki (mazila) ne vplivajo na plod.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

23.04.2008, 18:08

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Moja ginekologinja pravi, da Canesten ni za nosečnice, ker lahko vpliva na otroka, primernejše so vag. svečke. Ne vem imena, vem pa, da vsebujejo borovo kislino (Borax ali nekaj takega...) - v lekarni bi morali vedeti, pa brez recepta se dobi...

Ampak ti menda rabiš za roke, ne? Za noge je Lamisil (se ga dobi brez recepta), mogoče je tudi za roke. Najbolje, da vprašaš v lekarni.

Za Canesten sem pa tudi na tem forumu že brala, da ni priporočljiv za nosečnice, tako, da razmisli...

lp

clock-img

23.04.2008, 19:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem