writing-img

Gljivice na nohtu

clock-img

05.08.2005, 14:48

clock-img

P.M.

pencil-img

23

A je imela katera ali koga pozna, ki je imel to :hudicek: nadležno stvar? Meni se je namreč to pojavilo na nogi na pavcu. Grozno za videt. Noht porumeni, se odebeli in ni več raven, ampak se ukrivi. No vsaj boli ne...Mislim da so gljivice.
Ali katera pozna kakšen domač recept, ker do dr. res ne bi rada šla - no če bo treba bom pač šla, ampak prej bi raje probala kako drugače.

Vnaprej hvala za pomoč.
LP

clock-img

05.08.2005, 14:53

clock-img

lex

pencil-img

6532

Menda obstaja ena full dobra krema ki jo lahko kupiš v lekarni v prosti prodaji, a je draga ko :hudicek:, lahko pa ti zdravnik napiše recept. Ampak res ne vem kako se ji reče.:zmeden:

clock-img

05.08.2005, 14:53

clock-img

Anonimen

Če imaš že porumenel noht, je najbolje, da stopiš do zdravnika, ti bo dal enotedensko kuro antibiotikov. Drugače pomaga mazilo lamisil (dobiš v lekarni brez recepta) ali canesten, samo za tvoj primer je verjetno bolje, da greš do zdravnika.

clock-img

05.08.2005, 14:55

clock-img

Anonimen

Lamisil stane nekaj čez 1300, mažeš ga en teden 1-2 dnevno in pomaga. Kreme ostane v tubi po enem tednu še vsaj 3/4.

clock-img

05.08.2005, 15:15

clock-img

Anonimen

Moja mami je pred leti dobila v toplicah glivice.Bilo je grdo za vidt,kar nohte ji je dvigovalo,blek,.Preizkusila je vse kreme,gele,vs drek in nič ni pomagalo.Ko pa je po desetih letih šla k zdravniku ji je predpisal tri tedensko kuro kapsul in je 100%pomagalo.Je pa rekel da so drugače 35.000 a ker ona že leta in leta ni bila pri zdravniku ji pripada.Tako je rekel.

clock-img

05.08.2005, 22:30

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

to je imela pred kratkim moja mama, tud na palcu. Čist tako kot si povedala. Mazala si je z oljem čajevca, ki se nabavlja kataloško (ne vem če lahko delam reklamo??). Hkrati pa si je mazala z oljem za hitro rast, tako da ji je bolani noht hitro izrasel ven, tisti, ki pa je rasel na novo pa je bil lep, ker čajevec deluje antibiotično in ubije bacile. Vglavnem, zdaj ima čist lep lep noht.

Če rabiš dodatni info, mi javi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem