writing-img

Go Duster

clock-img

02.05.2008, 19:48

clock-img

Anonimen

Halo!
Eno vprašanje imam glede tega izdelka, ki ga prodajajo prek TOP SHOP oglasov: http://www.topshop.si/index.asp?tn=productview&pid=57918
In sicer, ali ima kdo to doma in ali je ta zadeva vsaj pol toliko super, kot zgleda po reklami? ker se bojim, da mašinca prah samo dvigne v zrak in ga ne ujame na tiste resice. Imam namreč kar nekaj površin s katerih moram čistit prah (da o želuzijah sploh ne govorim), pa bi mi taka dobro delujoča zadeva še kako prav prišla.
Hvala!

clock-img

04.05.2008, 17:51

clock-img

Anonimen

Kaj res nima nihče izkušenj s to zadevo?

clock-img

05.05.2008, 12:58

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Sicer ga nimam, poznam pa reklamo, ampak po moji logiki mora ta prah ki ga kao ujameš na go duster nekam it, saj se vendar ne prilepi gor?
Po moje gre samo za to, da prah iz ene prostornine prestaviš na drugo. Al pa se motim.

clock-img

05.05.2008, 14:55

clock-img

gojska

pencil-img

1128

baje je antistatičen in večino prahu povleče nase. Po uporabi se ga spere s tekočo vodo.
Bi takoj kupila sam men se zdi pa cena pretirana, pa še ziher ni a res tako dober dela koker pokažejo.

clock-img

05.05.2008, 20:14

clock-img

Anonimen

Ma meni se je na začetku tudi cena huda zdela, samo potem pa pomislim na čas, ki ga porabim vsakotedensko, da vse police obrišem in živce ... mi pa ni več tak huda pa še na 2 obroka ga lahko vzameš ... razmišljam, da bi ga naročila in sprobala ... tako ali tako ga pa lahko v 15 dneh vrnem in mi vrnejo drnar ... stran vržem le poštnino ... 

clock-img

05.05.2008, 20:20

clock-img

Anonimen

Ja pa madona sej taka omela že 10 let prodajajo sam da se pač ne vrtijo. Za manj k 1€ ga dobiš. Pa antistatičen je pa glih tolk k moja rit. Torej ničuser posted image
To vse leti v zrak. Eno sranje v glavnem. Drago, drago sranje.
Mislm kupte si pronto metlice, tja gor se vsaj res kaj prime.

clock-img

06.05.2008, 08:38

clock-img

snake

pencil-img

716

zame so te variante en drek, prah moraš s krpo močno pobrisat, te variante samo nekaj raspihajo na okoliuser posted image

življenje je lepo

clock-img

06.05.2008, 08:49

clock-img

maliva

pencil-img

153

zame so te variante en drek, prah moraš s krpo močno pobrisat, te variante samo nekaj raspihajo na okoli

In še to z VLAŽNO krpo, drugače res vse samo prestaviš...

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

clock-img

06.05.2008, 09:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.05.2008, 12:15

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Jest pa prah kar posesam user posted image .

clock-img

10.05.2008, 16:33

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

se vedno znova sprašujem, kdo naseda tem izdelkom user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem