writing-img

Goblen

clock-img

04.02.2008, 23:41

clock-img

malania

pencil-img

613

Pozdravljene/i!

Mene pa zanima če kdo ve kje je kakšna fajn trgovina z gobleni/gobelini...
Predvsem me zanimajo tisti večjih dimenzij pa bolj podolgovati v širino (z mojim user posted image  bi si namreč dala uokvirit kak lep motiv za na steno nad posteljo) kolikor sem gledala je največja dožina tam okoli 1 metra x pribl. 40 cm v višino. Sicer vem da obstajajo tudi večji sam jih nisem še nikjer zasledila user posted image

Hvala, pa lep pozdravček!

clock-img

05.02.2008, 05:40

clock-img

Anonimen

Hja, bi boli pa dobro vedeti, od kod si. Vsaj približno, ker v Franciji verjetno tudi obstajajo trgovine z gobelini user posted image

clock-img

05.02.2008, 07:39

clock-img

kimba

pencil-img

138

Na Vrhniki je trgovina od Royal Pariza in imajo zelo veliko izbiro.

No pa ne želim biti nasramna ampak reče se gobelin.

kimba s tremi sončki

clock-img

05.02.2008, 08:03

clock-img

melanija

pencil-img

934

Ne vem od kje si, sam jaz sem vse gobeline kupila v Stari Gorici v Italiji. Na glavnem placu blizu lekarne je ena trgovina, ki jih ima in so enkratni.

clock-img

05.02.2008, 08:43

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Pozdravljena.
Na tej strani imaš dovolj veliko izbiro http://www.deltex.si/new/index.php?cPath=77_24&sort=2a&page=4

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

05.02.2008, 09:05

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Pozdravljena.
Na tej strani imaš dovolj veliko izbiro http://www.deltex.si/new/index.php?cPath=77_24&sort=2a&page=4

To so isti, kot jih dobiš na Vrhniki. Nekaj časa sem jih kupovala le na Vrhniki, sedaj pa si jih kar preko spleta naročim, ali pa jih pokličem in mi jih pošljejo.

clock-img

05.02.2008, 09:44

clock-img

Una

pencil-img

399

Na Gosposvetski v Ljubljani je trgovina Elna. Tam jih imajo. Pa nekje v BTC-ju, pa si nisem zapomnila. Je bila debata nedolgo nazaj, pa je ne najdem. Mogoče jo bo al bina našla.

LP, Una

clock-img

05.02.2008, 10:56

clock-img

malania

pencil-img

613

Živjo!

Najlepše ze zahvaljujem vsem za informacije, ki mi bodo prišle pošteno prav!user posted image  Še enkrat hvala, res!

Drugače pa sem s primorskega konca, tako da ni problema in lahko komot skočim v Staro Gorico, pa tudi v Ljubljani sem pogosto zaradi študija, tako da bom tudi tam pobrskala kaj imajo lepega...

Moram priznati da nism vedla kako se pravilno reče v slovenščini, saj pri nas v narečju rečejo goblen, kar sem zasledila tudi na internetu, nekateri pravijo pa gobelin, kar je pa tudi blo na internetu user posted image .. tko da zdaj bom vedela za naslednjič.. user posted image

Lep pozdravček vsem skupaj pa veliko dobrih idej in ustvarjanja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem