writing-img

Gorenje aparati v avstriji

clock-img

13.09.2007, 13:08

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Punce lepo prosim če ima katera kakršnokoli info o trgovini v Grazu ali okolici, ki prodaja Gorenje aparate bi bla zelo vesela.

Ko sem našla spletne trgovine v avstriuji ki prodajajo gorenje aparate za skoraj 200€ ceneje kot pri nas, smo se s starši odločili da se kr zapeljemo v avtsriji, saj nameravata kupiti aparate za kuhinjo in meni sušilec za diplomo.

Prosim če katera kaj ve o kako trgovini, nasov, ink,..Hvalauser posted image user posted image

clock-img

13.09.2007, 13:15

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Mediamarkt vem da ima Gorenjeve aparate in kar nekaj cenejše kot pri nas. Govorim za Villach, Graz ima pa tudi zihr to trgovino, ane?

lpZ

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

13.09.2007, 13:18

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Zara kje pa je villach-kje blizu meje?

clock-img

13.09.2007, 13:25

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****
Zara kje pa je villach-kje blizu meje?

če greš čez predor Karavanke je takoj za mejo user posted image

clock-img

13.09.2007, 13:34

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

No če katera še ve za kako trgovino ez mejo v avtsriji prosim da sporoči, za tole pa hvala jana in zara obema bom pregledala cene.

clock-img

13.09.2007, 14:03

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

A pozna katera   TUKAJ   katero trgovino razen  Mediamarkt ki ima gorenje aparate, ker ta trgovina jih j+ima bolj malo na spletni strani, bezveze se mi pa ne da gor vozit.

clock-img

17.09.2007, 14:12

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

jaz sem hotela v Avstriji kupiti Gorenjev pralni stroj, ki je tam za 150€ cenejši kot pri nas. Za vsak slučaj sem klicala na Gorenje servis, kako je z garancijo, če se lahko uveljavlja pri nas, pa so mi rekli, da jo je potrebno uveljavljati kar v Avstriji.
Po premisleku sem pralni stroj in sušilni stroj kupila pri nas, še dobro, saj se pri sušilcu takoj pojavila napaka na vratih.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

clock-img

18.09.2007, 08:12

clock-img

atanja

pencil-img

1214

A tud zdaj k je odprta meja? Mislimd aso ti zdaj dolžni tukaj popravit

clock-img

18.09.2007, 12:42

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Klicala sem na Gorenje servis in garancija če kupiš aparat v tujini velja 2 leti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem