writing-img

Gorgonzolna omaka

clock-img

23.02.2012, 11:34

clock-img

zaspančka

pencil-img

313

Mal sem zmedena, kaj lahko in kaj ne smem jesti. Po mojem razumevanju vsega prebranega, gorgonzola v omaki, ki je toplotno obdelana, narejena iz pasteriziranega mleka, ne bi smela biti škodljiva. Ali pač? Katera ve, kako je s tem?

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

clock-img

23.02.2012, 12:07

clock-img

kris555

pencil-img

107

To je moja 1user posted image . Glede hrane nisem veliko prebrala. Kar jaz vem naj ne bi salam, pršuta oz surovega mesa.
Zelenjavo pa sadje moraš dobro oprat. Če živilo ustrezno termično obdelaš ni problem.
Aha pa lososa, školjk in rakcev naj ne bi v katerikoli obliki, tudi pečenega ne.

Morda bodo druge več povedale.user posted image

clock-img

31.03.2012, 14:23

clock-img

daisyb

pencil-img

419

jaz sem v prvi nosecnosti jedla vse (razen kakeka surevega mesa in jajc pa zelenjave, ker je ne maram). zdej sem neki slisala, naj ne bi jedli gongorzole (ma jaz sem jo ze jedla...ma ne pretiravam).
zdaj v drugi nosecnosti jem kot vedno....pazim se pri surovem mesu in jajcih....zelenjave se vedno ne jem (razen minester). V prvo mam sinkota, ki bo star tri leta, je zdrav kot riba in cisto nasprotje mene....rad ma vso zelenjavo in ne mara prevec sladkarij (kar zame ne velja). Sladkarij mal prevec pojem in se tega zavedam..ne mine dan, da ne bi kaj sladkega pojedla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem