cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Goriška 2012

clock-img

15.03.2012, 12:14

clock-img

Anonimen

Vsako leto so imele goričanke tukaj svojo temo, tako, da jo lahko imamo še za letošnje leto user posted image

Je tukaj še kakšna iz Goriške oz S Primorske?

clock-img

15.03.2012, 14:07

clock-img

_vanilija_

pencil-img

291

Je, je user posted image

Ampak očitno niso(nismo) dosti aktivne. user posted image Nekaj smo pisale na temi Primorke, ma ne dosti....

clock-img

15.03.2012, 16:55

clock-img

Anonimen

Sigurno se bo našla še kakšna... user posted image

clock-img

15.03.2012, 17:04

clock-img

Medved Pu

pencil-img

27

Eko, sem že tu! user posted image
Sem nekaj pisala na strani od Primork, a tam so bolj z Obale. Bi blo res fajn kaj poklepetat z vami.
Kdaj pa imate rok? Jst okol 13.10. (mora G še potrdit). To je moja prva user posted image .

Bodte fajn in uživajte na sončku!

clock-img

15.03.2012, 17:06

clock-img

_vanilija_

pencil-img

291

Kolikor jst vem, v Gorici in okolici je ful nosečnic, v Šempetru jih je v APRNju v ponedeljk blo 40! U sredo pa sigurno 20, jst sem bla tam od pol 10ih do 1ih, ampak to so itak nosečnice ki so proti koncu. Upam da se še kakšna bo oglasila.user posted image Jst mam še 16 dni do konca, če se user posted image ne odloči priti prej.

clock-img

15.03.2012, 17:07

clock-img

_vanilija_

pencil-img

291

Jst sem tudi prvič user posted image . Rok je pa 1.april user posted image

clock-img

15.03.2012, 17:28

clock-img

LinLin

pencil-img

77

Tudi jst sm iz goriških koncev... čisto frišna nosečka - rok bo nekje konec oktobra/začetek novembra - še 14 dni moram počakat na pregled, potem bomo pa vedli bolj natančno.

clock-img

17.03.2012, 21:34

clock-img

_vanilija_

pencil-img

291

Čestitke LinLin user posted image

Upam da bo vse OK na pregledu, da boš vidla najmanj enga user posted image !!! user posted image

clock-img

18.03.2012, 12:28

clock-img

Anonimen

Še ena z goriškega konca. Še čakam na svoj user posted image . Upam, da bo čimprej. Se vam uradno pridružim takratuser posted image

clock-img

18.03.2012, 12:34

clock-img

LinLin

pencil-img

77

IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_

Čestitke LinLin user posted image

Upam da bo vse OK na pregledu, da boš vidla najmanj enga user posted image !!! user posted image

bo eden kar zadosti user posted image

clock-img

18.03.2012, 17:20

clock-img

Medved Pu

pencil-img

27

Živjo vsem!
Sem vas hotela tela vprašat, kdo je vaš/a ginekolog/inja. Jst sm pri dr. Zavrtanikovi in sem zadovoljna. Kako pa vi?

Aja, jutri imam prvi pravi pregled s kontrolo krvi itd. Upam, da bo vse ok.

Lepo se jmte! user posted image

clock-img

18.03.2012, 18:22

clock-img

LinLin

pencil-img

77

Jst sm pa pri Beseničarjevi... user posted image

clock-img

19.03.2012, 10:33

clock-img

_vanilija_

pencil-img

291

Jst pri dr. Pušnarju, zdej sem končala z njim in grem v APRN v Šempeter dr Šoštariču.

Medved Pu srečno na pregledu!

clock-img

20.03.2012, 11:09

clock-img

LinLin

pencil-img

77

Medved Pu - kako je bilo na pregledu? user posted image

clock-img

20.03.2012, 11:29

clock-img

Isabelle

pencil-img

335

Še ena iz Goriškega konca. user posted image

Js mam rok 27.6.Je pa to moja druga nosečnost, doma imam 2 letno punčko.

clock-img

20.03.2012, 17:15

clock-img

metkkkka

pencil-img

43

Pozdravljene!
Tudi jaz sem iz Goriškega konca, Vipavka preseljena v Šempeter :)
Rok imam 1.9., ginekologinjo sem pa obdržala, tako da sem pri dr. Kodrič v Ajdovščini! Imam pa doma že enega nagajivčka, ki bo junija dopolnil 5 let :)
Lep pozdravček

clock-img

20.03.2012, 22:49

clock-img

Medved Pu

pencil-img

27

Živjo vsem, sploh ta novim user posted image na tej strani!

Včeraj sem se načakala (je bla polna čakalnica nosečk), a je blo vredno user posted image - spet sem mela UZ in sem vidla malo user posted image ,user posted image in popkovino. Ima pa naš fižolček že 33mm.

Kako pa ste vi?

clock-img

21.03.2012, 08:29

clock-img

LinLin

pencil-img

77

Medved Pu, super za pregled! Jaz še kar odštevam dneve do mojega... A je šel tvoj user posted image lahko zraven na uz?

clock-img

21.03.2012, 16:00

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Še ena Primorka z Goriške. Upamo, da bomo novembra tretjič pestvali. Tudi jst sem pacientka dr. Zavrtanikove.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

clock-img

24.03.2012, 18:20

clock-img

gloria77

pencil-img

4

Čau!
Še ena iz Goriškega konca-Šempeter.Po mojih izračunih imam PDP 12.11.,nisem še imela pregleda.
Hodim k dr.Margičevi in to je moja prva user posted image .

clock-img

30.04.2012, 14:59

clock-img

marantz

pencil-img

273

Vidim da je tema popolnona zamrla, ampak bom vseeno poskusilauser posted image user posted image user posted image

Nosečnice, kje kupujete oblačila? Danes se z možem odpraviva v šoping, pa izveva da v Oviesse ne držijo več nosečniških oblačil, v HM pa je tudi kriza imajo same velike številke user posted image .
Tudi v C&A nisem opazila nosečniških oblačil. A jih tudi tam ne držijo več? Ja kje pa ve nakupujete???

clock-img

30.04.2012, 17:47

clock-img

kris555

pencil-img

107

Lep pozdrav vsem nosečkam,

tudi jaz sem z goriškega.
Moja 1user posted image , predviden PDP 13.10.2012.
Sem pacientka dr. Pušnarja.

Glede oblek ne bi vedela, sem v H&M kupila 1 hlače. Nočem še zapravljat.

Se tipkamouser posted image

clock-img

03.05.2012, 16:44

clock-img

Inda_T

pencil-img

130

Pa da še jaz poskusim srečo, čeprav ta tema kar ne zaživi.....
V glavnem, tudi jaz sem iz 'našega konca', moja G. je sicer v Ajdovščini, rok pa imam okrog božiča...

Glede nosečniških oblek pa tako - plus za poletje in široka lanena krila in oblekice user posted image , težave s hlačami pa bomo reševali od jeseni naprej user posted image
Lp!

clock-img

05.05.2012, 09:37

clock-img

kris555

pencil-img

107

Hejla user posted image ,

če katero zanima telovadba, smo v petek začeli v OŠ Šempeter.
Malo se pretegnemo, nič skakanja- za nosečke. Najbrž bo vadba v maju, morda junij.
Vsaka nekaj malega prispeva zaradi najema prostora. Ni hud strošek.
Vaditeljica je tudi noseča tako, da če ste za pišem kje in kdaj na ZS.

Lahko se tudi spoznamo in pokramljamo v živo.

Lpuser posted image

clock-img

06.05.2012, 13:34

clock-img

Inda_T

pencil-img

130

Hejla,
jaz se telovadbi moram žal odpovedati, ker ob petkih delam popoldando konca meseca... Bom morala kar na domačem orbitreku ostati...

Mimogrede, ker na prvem pregledu še nisem bila, mi torej moja G. uradno še ne vodi nosečnosti in sedaj razmišljam o zamenjavi... Ravno včeraj sems lišala nekaj komentarjev (iz prve roke) o njenem delu in si res ne želim na npr. vprašanje o primerni telovadbi za nosečnice dobiti odgovora da so pred 50 leti ženske noseče na njivi kopale krompir user posted image ...
Torej, bi vas prosila za kakšen nasvet o novogoriških g. Pa o ženskah - nekako nimam želje imeti moškega za g.
Hvala v naprej!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem