writing-img

Gospodinjski aparati

clock-img

08.09.2008, 10:14

clock-img

Jenny Anny

pencil-img

599

Selimo se v novo stanovanje in nabavljamo gospodinjske aparate. Bila sem že v nekaj trgovinah in dobila predračune, ki se po ceni kar razlikujejo med sabo.
Prosim za kakršnekoli informacije, kje ugodno kupiti belo tehniko. Imava pa večino izbrano od Bosch-a.

Hvala In Lep Pozdrav

clock-img

08.09.2008, 10:17

clock-img

Anonimen

Midva sva aparate kupila prek GA in prek Mercatorja. Pri mercatorju sva prišla najcenej skoz, saj dobiš pike al pa popust.

clock-img

08.09.2008, 10:19

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Jaz sem bila navdušena nad prodajalno ETIS, kjer sem kupila Boschev pralni stroj, pečico, steklokeramično ploščo in pomivalni stroj. Poleg ugodne cene so me presenetili tudi z obročnim odplačevanjem, popustom in prevozom na dom, vse skupaj je bilo opravljeno hitro in še staro belo tehniko so mi odpeljali brez doplačila.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

08.09.2008, 10:41

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Če še nimate kupljene kuhinje, se belo tehniko najbolj splača kupiti skupaj z kuhinjskimi elementi, ker je občutno cenejša.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

08.09.2008, 11:12

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Če še nimate kupljene kuhinje, se belo tehniko najbolj splača kupiti skupaj z kuhinjskimi elementi, ker je občutno cenejša.

mi smo kuhno gledal v harvey normanu, pa so rekl da nam dajo 10% popusta na belo tehniko. ampak sem tiste aparate v drugih trgovinah našla za eč kot 10% ceneje tko da se v tem primeru ne splača.

Jenny Anny, poglej na www.ceneje.si, poišči izdelek, ki ga kupuješ in ti bo dal spisek trgovin kjer je najceneje.

clock-img

08.09.2008, 12:01

clock-img

Anonimen

Niti približno. Ko sva midva kupovala so bli s popustom(10%) dražji za skor 10% od mercatorja-isti aparati. Kuhinjo sva gledala v lesnini. S tem da sva pri mercatorju še popuste dobila.

clock-img

08.09.2008, 12:22

clock-img

Jenny Anny

pencil-img

599

No midva rabva sam belo tehniko, tako da ne bova kupovala v kompletu.

Hvala za info.

clock-img

08.09.2008, 12:35

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

[size=2 $included="null"]http://www.ceneje.si/

Seveda pa moraš nastavit stran na gospodinjske aparate (desno zgoraj rubrika :gosp. aparati) user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 8.9.2008 12:38:55 >

ROŽICA

clock-img

08.09.2008, 15:19

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi2 sva za hišo vzela vse pri bofu (tv, aparati, stroji.....) - dajo tudi dodatne popuste na količino.... vse se da zmenit samo jezik je treba stegnit....

clock-img

08.09.2008, 19:54

clock-img

lukec

pencil-img

2260

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Niti približno. Ko sva midva kupovala so bli s popustom(10%) dražji za skor 10% od mercatorja-isti aparati. Kuhinjo sva gledala v lesnini. S tem da sva pri mercatorju še popuste dobila.

A res, nama se je pa pri Svei ful splačalo.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

08.09.2008, 20:14

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Midva sma naročila belo tehniko skupaj z kuhinjskimi elementi pri Lesnini in to vse Gorenje. V lesnini bili isti aparati za fanj vsoto cenejši kot v drugi trgovini in še montažo imava zastonj.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

09.09.2008, 13:22

clock-img

mirabela

pencil-img

242

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Midva sma naročila belo tehniko skupaj z kuhinjskimi elementi pri Lesnini in to vse Gorenje. V lesnini bili isti aparati za fanj vsoto cenejši kot v drugi trgovini in še montažo imava zastonj.

isto, narocili vse pri lesnini in zelo zadovoljni user posted image

clock-img

09.09.2008, 13:44

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Mirabela daj mi povej kako kuhinjo imaš iz Lesnine je prišla na rok kak so vama obljubili ali je bilo kaj za čakati?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

09.09.2008, 14:19

clock-img

mirabela

pencil-img

242

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Mirabela daj mi povej kako kuhinjo imaš iz Lesnine je prišla na rok kak so vama obljubili ali je bilo kaj za čakati?

Kuhinjo imamo hortenzijo, barvo cesnje, cakali smo 45 dni in vse je bilo kakor so obljubili. Mi smo zadovoljni z vsem user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem