writing-img

Gotovinski kredit-pogoji???

clock-img

21.09.2009, 23:11

clock-img

zima07

pencil-img

869

Pozdravljene!

Rada bi vzela kredit za okoli 3.000-3.500 EUR. Danes sem bila pri svetovalcu na svoji matični banki in skoraj me je kap, ko mi je povedal, da stroški odobritve kredita in ocene tveganja-zavarovanje znašajo nekaj čez 300EUR!!! 160 EUR odobritev in še približno toliko za zavarovanje...

Je običajna praksa, da so zneski tako visoki (v nekaj podobnih temah sem zasledila trditev, da te pri takih kreditih na matični banki običajno oprostijo plačila vsaj enega od omenjenih stroškov)...Katera vekaj več o tem?

Aja, pa še to, katero obrestno mero je najbolje izbrati-CHF in libor (3,6 ali 12 mesečni??) ali EUR in euribor (3,6,ali 12 mesečni??)..

Prosim za malo pomoči, ker sem v teh stvareh reees slaba user posted image

Hvala.......

< Sporočilo je popravil zima07 -- 21.9.2009 23:13:21 >

clock-img

21.09.2009, 23:14

clock-img

Anonimen

Moj je vzel prejnsji teden hitri kredit 4500eur pri Abanki.Odobritev+zavarovnje je prislo okoli 200eur.

http://www.abanka.si/sys/cmspage.aspx?MapaId=431

clock-img

22.09.2009, 06:56

clock-img

Anonimen

Rada bi vzela kredit za okoli 3.000-3.500 EUR. Danes sem bila pri svetovalcu na svoji matični banki in skoraj me je kap, ko mi je povedal, da stroški odobritve kredita in ocene tveganja-zavarovanje znašajo nekaj čez 300EUR!!!

Ne, to ni obicajna praksa pri vecini slovenskih bank. Ali imas slabo banko ali pa tako slabo boniteto, da ti to upajo zaracunat. Pozanimaj se še na kaksni banki.

Na krajsi rok se ti bolj splaca vzeti Euribor, na daljsi pa si bolj mirna s fiksno obrestno mero.

clock-img

22.09.2009, 06:58

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Poglej na Poštni banki Maribor. ( na pošti)

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

22.09.2009, 10:32

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

A kakšen povečan limit pa ne pride v poštev? Ne vem sicer, kakšne dohodke imaš, ampak jaz imam redni limit odobren do 2.500€, tako da če imaš vsaj povprečen dohodek in dobro boniteto, bi se lahko tudi tako pokrilo....

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

22.09.2009, 12:48

clock-img

oktoberka

pencil-img

1152

Pejt še mal do drugih bank in prosi za informativne izračune. Pol pa najbolj ugoden izračun nesi na svojo banko in jim reči da naj ti naredijo al tak izračun al pa še boljšega, ker drugače ne boš vzela pri njih. To ponavadi kar vžge. Je treba tud na bankah barantat. Nam je ratalo! :)

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem