writing-img

Goveja juha

clock-img

05.06.2007, 15:06

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

No, sem jo skuhala in to res dobro, potem sem pa včeraj imela dopoldan z mali zdravnika in smo se še malo potepali, juha pa je stala na kuhalni plošči. Zvečer se jo spakirala v hladilnik, danes pa jo zakuham in je KISLA. user posted image user posted image user posted image  Jest bom znorela, to se mi še ni zgodilo, azdej bom pa kislo govejo juho možeku postregla, kaj naj.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

05.06.2007, 15:07

clock-img

Anonimen

Ti kr na mizo z njo, pa povej dedcu, da je to "goveja župa po Kerensino". user posted image user posted image user posted image  Če mu pa kej ne bo jasn, nej pa moje gospodinjske nasvete pride prebrat na RR. user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2007, 15:11

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

user posted image user posted image user posted image  pa navš rekla, da se t je že slisalauser posted image user posted image

clock-img

05.06.2007, 15:12

clock-img

Anonimen

Kva si zdej to povedala? user posted image user posted image user posted image  A ti je kislost u bučo udarla? user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2007, 15:18

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Sm tolk jezna, da jo bom u kanto zlila. Pa še otroku ne morem tega dat za jest,

clock-img

05.06.2007, 15:47

clock-img

Anonimen

sam mi pa ni jasno, jaz jo ponavadi kuham zvečer, okoli 11ih ugasnem in jo pustim na plati do jutra, ker vroče itak ne moreš dat v hladilnik, no in se mi ne skisa user posted image  še nikoli se mi ni user posted image

jah nič, kuhaj novouser posted image

clock-img

05.06.2007, 16:47

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ni druge kot da kar skuhaš novo. Je verjetno predolgo bila veni in je bilo toplo pa je šla v kislouser posted image .

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

18.06.2007, 21:06

clock-img

ms3

pencil-img

138

čedaš v govejo juho paradižnik se rada skisa - ugotovitev moje tašče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem