cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gre kdo na bazen - Ježica? (je zastonj)

clock-img

29.05.2005, 14:21

clock-img

Anonimen

Danes (in naslednji teden) je kopanje na Ježici zastonj. A bi šel kdo danes? Tiste, ki imate moj gsm, sporočte, če bi kdo šel :)

lp,:fis:

clock-img

29.05.2005, 18:32

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Čakej ribi, imam samo tangice:)-:)-:)-, moram nabaviti ene bolj dostojne kopalkice:)-:)-:)-, ker je moj dobil tudi karte za Atlantis.

pa-pa Mina1

clock-img

29.05.2005, 20:53

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Danes so imeli menda samo en majčken bazenček odprt, druga dva pa še ne in menda še ne bosta, pa tako gužvo, da se niti otroci niso mogli namočit, kaj šele kdo od ta velikih. :(( Škoda, ker ljudi zavajajo. Mislim - grdo od njih. Če bi šla jaz tja, pa bi bilo takole, me zihr ne bi več videli leeeeep čas, če sploh.:(

clock-img

30.05.2005, 08:01

clock-img

zoya_

pencil-img

703

Jest sem včeraj mau njihovo spletno stranj pogledala, pa ni blo še sploh nič gor... brez cenika, pravih fotk, kakšna akcija je te dni... nč, vse strani so skoraj v pripravi... beda :zmeden:
Pol bomo šli pa v Atlantis :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem