writing-img

Gre pumpica Baby-Vac na .......

clock-img

04.10.2007, 13:28

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Vorwerk sesalec. Noben nastavek ni čisto okrogel, tako kot kaže posnetek kako se ta pumpica priklopi, zato me zanima, če ima katera to pumpico prikljopljeno na Vowerka. In če, na kateri del priključka?

Hvala za odg.

lp

clock-img

04.10.2007, 13:33

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Aha, mi smo jo dali kar na tisto cev, ki je kot harmonika. Tisto špico smo dali stran in dali pumpico gor. Je šlo čisto v redu.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

04.10.2007, 13:35

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Pa gre tale delček čez nastavek od sesalca. Tale vorwerk ima ful velike luknje teh nastavkov, zato mi ni najbolj jasno, kako bi to šlo gor.

clock-img

04.10.2007, 13:37

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ne, saj se čist lepo noter usede. Se tisti nastavek kar lepo prilagodi. Morda je ob straneh sicer kakšen milimeter lufta, ampak ni panike.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

04.10.2007, 20:11

clock-img

sminc

pencil-img

217

Jaz si pomagam z listom prepognjenega papirja. Vanj izrezem luknjo take velikosti kot je en del nastavka ( okrogli del). upam da si predstavljate- bistveno je, da se naredi vakum. prizgem sesalec, dam nad luknjo papir, vtaknem cevko not in to je to.
lp

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

clock-img

28.10.2007, 11:16

clock-img

levcek07

pencil-img

13

Še lepše pa gre pumpica na nastavek za brisanje prahu, ki ima ščetine v krogu. Nanj paše kot ulita. LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem