writing-img

Grenka

clock-img

27.11.2006, 15:14

clock-img

Anonimen

Hm... kako naj napišem. Z lubijem večkrat prakticirava oralni sex. In včasih mi moj reče, da sem bla grenka. Ampak res samo včasih. A se še kateri to dogaja? Pa sem glih spod tuša, tko da ni, da bi bla umazana al kaj tazga. A mislite, da ima to kaj veze s ciklusom?

clock-img

27.11.2006, 15:32

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Mogoče tudi s ciklusom, prevsem pa ima to veze s prehrano. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

27.11.2006, 17:39

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Pojma nimam zakaj se ti to dogaja!user posted image Ej, mogoče pa se preveč z milom umivaš tam spodaj in potem pride do čudnih okusov in vonjev! ker baje je najboljše, če se umivaš samo z vodo!

clock-img

27.11.2006, 17:54

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Čisto možno je, da se nisi dovolj umila z vodo in ti je kaj milnice ostalo gor in potem je to grenkega okusa.

clock-img

28.11.2006, 08:04

clock-img

Anonimen

Imava skor podoben problem, samo, da mi moj reče, da je bilo kislo user posted image . Jaz sem pomislila, da bi blo to res najverjetneje od hrane.

clock-img

28.11.2006, 14:33

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Hm, moj nmož mi še ni kdaj rekel kaj glede okusa, pa ga tudi moja ziher ima, sej je tudi njegova sperma včasih kisla, včasih grenka, pa kaj naj, je pa pri moškem odvisno menda res od hrane, pijače, kajenja in po moje je nekaj podbnega tudi pri ženskah. Telesne tekočine pač imajo svoje okuse, mah, če jaz prebavim njegovo bo še on mojo pa je, a ne punce?

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

28.11.2006, 21:32

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Se podpišem pod lilko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.11.2006, 08:57

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Telesne tekočine pač imajo svoje okuse, mah, če jaz prebavim njegovo bo še on mojo pa je, a ne punce?

IZVIRNO SPOROČILO: lilka

Se strinjam s tem user posted image .

Mogoče se pa preveč namiliš in je zato tvoja ta mala bolj grenkega okusa. Probaj se umivati z intimnim milom, ki je bolj nežno.

clock-img

29.11.2006, 16:59

clock-img

koala

pencil-img

5539

Po mojih izkušnjah so ti okusi povezani z prehrano.
Poizkusi z velikimi količinami anansovega soka, preverjeno izboljša okus!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

29.11.2006, 21:35

clock-img

Anonimen

Na hrano pa res nisem pomislila...

clock-img

29.11.2006, 23:00

clock-img

Anonimen

Se dva srečata , pa ta pru upraša drugega .
" A si ti že lizu umito p...o" ? 
Pa mu ta drug odgovori.
"Ja koga pa maš pol za lizat"?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

clock-img

29.11.2006, 23:02

clock-img

NastyGirl

pencil-img

60

Kaj hrano, dejca je treba zamenjatuser posted image

clock-img

30.11.2006, 09:51

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Meni moj lubi pravi, da sem sladka, to sta rekla tudi prejšnja dva fanta. Pojem pa ogromno sadja in zelo malo mesa, mogoče je res fora v prehrani...
Pa tudi z milom si direktno nožnice ne umivam, ker to ni zdravo, okoli lahko, vanjo pa ne, sicer porušiš baketrijsko ravnotežje in prevladajo tiste bakterije, ki niso zaželene, kar tudi lahko da kak čuden okus...

clock-img

04.12.2006, 09:30

clock-img

srki

pencil-img

9222

Itak je znano, da imajo tako ženski kot moški spolni organi svoj specifičen vonj in okus, zato na to, da je odvisno od hrane, ne dam nič. Če mu pa tvoj oz. njen okus ni všeč, naj se pa vpraša, če ima njegov okus po čokoladi.....dvomim da ga ima.

clock-img

04.12.2006, 13:23

clock-img

Anonimen

kaj pa naj jaz? moj mi včasih reče (tega da bi kaj delal doli je že dolgo-no pa saj jaz tudi ne grem nič kaj dol): da ima moja okus po čebuli- pa ne jem čebule, malo česna v solati????user posted image
ni mi jasno 

clock-img

04.12.2006, 13:49

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Česen (če ješ surovega) se voha v vseh  telesnih sokovih, potem, ko ga ješ, ima tvoj znoj, sluz, slina, vse drugačen okus. Probaj jest česen samo v kuhanih jedeh, mogoče bo pomagalo...

pri fantih pomaga higiena - oni pač tudi lulajo skozi isto luknjico, kaj češ... Če si ga na hitro spere po lulanju, ima lahko prav dober okus, nič grenko, po mojih izkušnjah pa je odvisno tudi od hrane... ne pa samo od hrane, fant pravi, da mu pri prejšnji punci ni bil všeč okus, zato tega ni preveč rad počel, pri meni pa zelo rad... Ne vem, v čem je štos, mogoče v ravnotežju bakterij, hormonov, kaj pa vem... Sicer pa lahko namažeš gor nutelo ali sladki grehuser posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem