writing-img

Grosuplje, Ivančna Gorica - kje kupujete oblekice?

clock-img

10.09.2010, 12:43

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

Vedno hodim v LJ, pa se mi ne da več ... torej, kje kupujete oblačila za otroke v Grosupljem ali v Ivančni Gorici? Na žalost ne poznam ničesar, razen Mercatorja user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

10.09.2010, 12:47

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Za 3-letnico dobim ful stvari v Mani v Grosupljem, v TUŠU v 1. nadstropju, predvsem zgornje dele, hlače so ji še prevelike. Manjših številk od 4 sicer nimajo. Je  tudi Baby Center tam, ampak tam so cene kar dobre .. Kake akcije edino. Pa Tuš ma tudi kdaj kaj dobrega.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

10.09.2010, 12:52

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

ooo, hvala, saj res, ja, Tuš center user posted image . V BC pa itak ne zahajam, so cene res malo prehude.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

10.09.2010, 13:27

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Pa še v Kolodvorski ulici je trgovinica Daša.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

18.09.2010, 12:01

clock-img

skrinja

pencil-img

1

V Ivančni je nova trgovinica. Ne vem kako se imenuje, imajo pa zelo lepe stvari.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem