cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Grozen strah

clock-img

04.01.2005, 15:31

clock-img

urši77

pencil-img

621

Pozdravljene punce:rozica:
Naj vam povem da sem bila včeraj ponovno pri G na UZ-ju, pa me je pograbil tak nenormalen strah, da mi je pritisk narasel na 170, pulza mi pa sploh ni mogla preštet.Me je sestra v ambulanti hotla nekej mirit, a ji ni ravno uspelo.
Ko sem ležala na UZ sem pa mislila da mi bo srce ven skočilo-še na vsakem UZ-ju do sedaj je bilo vedno kaj slabega in sem se tako bala, da spet kaj ne bi blo v redu z :duda: da me je blo groza.A ko sem na monitorju videla malo pikico, mi je kar malo odleglo. Že 4.nosečnost, pa da tudi zdaj ne bi uspelo( ob klomifenu in zdaj še ob dabrostonu)....ma ni hudič, da zdaj pa ne bo v redu!!!
Sem se pomirila šele ko sem prišla domov:)
Naslednji UZ pa proti koncu meseca in bo takrat ravno 10t in če bo do takrat vse ok, bo -upam- tudi naprej!

Držite pesti, da bo, jaz pa vsaki pošiljam eno:rozica:, za male pikice v trbuščkih pa:angel:

clock-img

04.01.2005, 15:39

clock-img

nita

pencil-img

848

Držim pesti, da bo še naprej vse vredu!!!

:angel::angel::angel::angel::angel:

clock-img

04.01.2005, 16:02

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Tudi jaz držim pesti zate in za tvojo :duda:
Tudi jaz imam ta četrtek Uz in me je tudi malo strah, kako bo.
Ampak je treba misliti samo na najbojše, a ne :)
Lp, V. :rozica:

clock-img

04.01.2005, 16:31

clock-img

Gina

pencil-img

12402

:rozica:Držim pesti. Boš videla, tokrat bo vse ok. Počivaj in božaj bušija. :rozica::rozica::rozica:

clock-img

04.01.2005, 19:23

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Držimo pesti! :rozica::rozica::rozica: Štiri je tko lepa številka, da bo zdej vse ok. :rozica::rozica::rozica:

clock-img

04.01.2005, 19:29

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Po vsem kar se ti je zgodilo verjamem, da te je strah, pa vendar moraš verjet, da kar v nedogled tako ne gre in da je končno tudi tebi uspelo.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::darilo::rozica::darilo::rozica::darilo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem