writing-img

Grozno:(

clock-img

18.10.2004, 19:18

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Kaj se dogaja.:grrr: Punce(in fantje), pazite na svoje hčerke!!!

http://www.maxximum-portal.com/forum/viewthread.php?tid=4657&page=1

Pikola, dokazat res ne moreš. Ampak policijo bi pa vseeno obvestila pa naj ga vsaj opazujejo, če ne druga. Kr vre v meni!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Pa ta fitness je v takem bloku, da sploh nebi upala not stopit.:zmeden:

Jezna:grrr:

clock-img

18.10.2004, 19:30

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Vem, kje je to, vem, kdo je to, sama sem bila nekoc tam na fitnesu,... samo nisem pa (takrat) nic slisala na to temo. :zmeden::zmeden::zmeden:
Na vsak nacin ni v redu! :grrr::grrr:
:miska:

clock-img

18.10.2004, 19:31

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

:grrr::grrr::grrr::hudicek::hudicek:

clock-img

18.10.2004, 19:34

clock-img

Anonimen

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Samo, zakaj ni vstala in šla???:zmeden::ups:

clock-img

18.10.2004, 19:47

clock-img

ninca

pencil-img

995

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

clock-img

18.10.2004, 19:52

clock-img

tinka-pepa

pencil-img

520

:grrr::grrr::grrr:

clock-img

18.10.2004, 19:56

clock-img

kimi

pencil-img

3836

ribica jah očitno je plačala to uro. Ok brez heca. Men se zdi k da se zajebava pa brez zamere. Če je pa v slučaju res bi šla jaz s pištolo nanj

clock-img

18.10.2004, 20:36

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Kaj pa vem, men tud neki tle smrdi:zmeden: Če pa je res, potem pa nimam besed. Pedofili!!!!:grrr::((

clock-img

18.10.2004, 20:42

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Kimi in punčica, sta prebrale vse poste? No, v glavnem, take podobne stvari so se tam namreč že dogajale.:( Ta deklica ni prva, ki je na žalost dala to skozi.

Ampak meni tudi ni jasno, zakaj ni šla, ko je videla, da se dogajajo čudne stvari. Jaz sem pri teh letih že vedela kaj je spolna zloraba.:zmeden: Res pa je, da ko si v takšni situaciji, ne moreš vedet kako bi reagiral. Mogoče je bila kar otrpla in totalno prestrašena. Mogoče se je bala, da bo še huje, če bi mu rekla, da noče, da dela to, kar je delal.:zmeden::zmeden:

clock-img

18.10.2004, 21:31

clock-img

Anja

pencil-img

447

Tale tipo je tok bebav, da ne razume kaj pomeni ne.

Deklica se naj kr na policijo obrne. Mislim, da ne bo edina, ki ga je prijavila.
Se pa drugač tip sam sebi dopade, se razkazuje, v 25 minutah se je sposoben 4 krat preoblečt...pač usekan mal...ker papca tabletke za mišice (za rast mišične mase) so mu možgani malo (sicer že davno) šli...
Pač počasi in neslavno propada....sirotek pač...in ker nobenih "pametnih" žensk ni blizu se gre take preglede...

113 pa zapisnik bo kr v redu za začetek.

clock-img

18.10.2004, 22:37

clock-img

mammika

pencil-img

860

Ja pomoje se tud mal norca dela punca ...pri 17 ne ve kaj pomeni sp. nadlegovanje...ne vem no upam da se ne motim in da se take grde stvari ne dogajajo.....Žalostno če je res!!!!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem