cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gruljenje dojenčka in kolcanje

clock-img

12.06.2006, 21:29

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Ema se je sedaj že začela pogovarjat z nami, vendar vedno ko to počne se prikrade kolcanje in problem je tu. Tako jo moramo spet malo na zizo dati, da kolcanje preneha.

Ali je katera imela takšne probleme ali je to normalno?

clock-img

12.06.2006, 22:11

clock-img

tinca34

pencil-img

68

ne vem zakaj je problem če dojenčica kolca..... naš je star 2,5 meseca in sigurno dvakrat na dan kolca, pa se mi to ne zdi problematično - pač kolca in čez čas neha.

clock-img

12.06.2006, 22:13

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

moj user posted image  pri 7,5 mesecih se vedno vcasih tudi po 3x na dan kolca

Mami, pika moja!

clock-img

12.06.2006, 22:47

clock-img

tulip

pencil-img

917

Naš je kolcal, ko se je začel glasno smejat in mu je to očitno sprožilo kolcanje- navdušenje, vznemirjenost, vse skupaj. Pa je samo nehalo ali je dobil malo vode za spit...user posted image

clock-img

13.06.2006, 00:26

clock-img

Anonimen

Naša tud velikokrat kolca, že od samega začetka. Stara je pa skoraj 5 mesecev. Meni se ne zdi nič hudega to. Sicer sem slišala za neko teorijo, da naj bi jih zeblo, če se jim kolca, samo se mi zdi malo verjetno, da bi bilo to res. V glavnem, mi pač počakamo, da jo mine. Včasih jo tako moti, da jo je treba nosit in crkljat, včasih se pa tudi sama zamoti.

clock-img

13.06.2006, 04:47

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Moji se je kolcalo v trebuhu in še vsaj do 7 meseca non stop. Otročke to ne moti toliko, poleg tega pa, se tudi hitro konča. Požirk vode, pa bo.

clock-img

13.06.2006, 17:06

clock-img

natalia

pencil-img

1423

pri nas je kolcanje po resnem pogovoru obvezen...user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

13.06.2006, 21:36

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Saj ni takšen problem, me je zanimalo, če imate podobne izkušnje. Pa smili se mi ko se tak razgovori in se smeji, nato pa ta kolca vse pokvari, da se včasih kar jokat začne. Iz smeha plane v jok in za to je kriv kolca. Nekajkrat pa je kolca tudi povzročil bruhanje, če ga nismo takoj odpravili. (dali zizo)

clock-img

13.06.2006, 21:39

clock-img

natalia

pencil-img

1423

ubožček!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem