writing-img

Gugalnica za v stanovanje

clock-img

23.08.2007, 17:31

clock-img

Anonimen

Mal jih gledam, počasi bomo kaj nabavili.
Kakšne imate vi, katero priporočate, zakaj, zakaj ne?

lp, h

clock-img

23.08.2007, 17:36

clock-img

Anonimen

Tisto, ki se navrta v strop, ker tiste za na vrata meni že na pogled delujejo tako nevarno.

Mi smo jo dobili in nikoli uporabili, ne vem, enostavno mi ne sede in se mi zdi, da je ta zadeva nevarna.

clock-img

23.08.2007, 18:40

clock-img

lex

pencil-img

6532

Midva sva kupila gugalnico za zunaj in v štok vrat navrtala kavlje. Za preverjanje je moj dragi visel na kavljih 5 minut in če njega zdržijo.... 

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

23.08.2007, 20:22

clock-img

janca

pencil-img

309

Mi smo dobili gugalnico za prvi rojstni dan. Našuser posted image je ves navdušen in se veselo guga. Imamo jo na balkonu, očka je zvrtal dve luknji v zgornji balkon /smo namreč v prtličju/ potem pa dva kavlja in obesili smo gugalnico. Gugalnica je plastična, taka ki jo prodajajo v pikapolonici. Na sedežek smo dali blazinico in veselje je tu.user posted image

clock-img

23.08.2007, 21:45

clock-img

živa

pencil-img

2366

Meni so tiste iz Ikee na pogled res zakon. No ja, v bistvu naj bi bili viseči stoli, ampak najbrž se da tudi gugati z njimi. Tale mi je sploh všeč (Ekorre):

user posted image  

Tale mi je malo manj všeč, ampak je pa za dva (PS Svinga):
user posted image

Ko pa jih kupimo in preizkusimo, pa poročam user posted image . To bo žal najbrž šele drugo leto ali celo pozneje, ko bomo zrenovirali stanovanje.

Lp,

živa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem