writing-img

H&M LJU

clock-img

11.08.2006, 17:52

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

a mogoče veste če imajo v H&M v Ljubljani oblačila za nosečnice. Lahko mi svetujete tudi katero drugo trgovino v BTC, kjer imajo lepe cotke za user posted image .

thx

clock-img

11.08.2006, 17:56

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Ravno včeraj sem se sprehajala po BTC-ju, v hali A je trgovina Kepica http://www.kepica.com/. Ravno na novo urejajo izložbo, pa tudi cene imajo kar v redu.
Imaš pa tudi v Baby centru trgovino La Vie, sam je dost drago.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

11.08.2006, 18:20

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v LJ ni nosečniškega H&M

clock-img

11.08.2006, 18:21

clock-img

SašaR

pencil-img

881

SE mi zdi da City park

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

11.08.2006, 19:23

clock-img

mtina

pencil-img

568

H&M v LJ nima nosečniškega oddelka, ima ga pa H&M v CE in MB

LP

Sonce!!!

clock-img

11.08.2006, 20:41

clock-img

incabinca

pencil-img

668

Kot so že punce pred mano povedale h&m nima nosečniškoh cunj, se pa lahko znajdeš malo po svoje, pa kej z malo večjimi ciframi skombiniraš in prav cortkano pride.
Kar se tiče Kepice - ful je drago. Jaz sem si notr kupila ene take bolj šprtne hlače (sej ima ful veliko nosečnic te hlače), stale so 13 jurjev, kar je kar ornk cena, pol sem si pa kupila še ene črtaste, ki so bile 19 jurjev in so bile totalna polomija, ful so šle skp, v pasu skoz dol lezejo, tako da mi je še danes žal tistega denarja.
Tud v Baby centru majo La Vie znamko, je isto draga.

V glavnem poskusi se mal znajdt, se ta tudi z običajnimi cunjami ful dobr nardit.

lp

clock-img

11.08.2006, 21:50

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Pojdi v H&M v Celju. Če nimaš prevoza, pa pojdi z vlakom. Se res splača: velika izbira, ugodne cene. Sem si skoraj že sama kupila eno majico na nosečniškem oddelku, za vsak slučaj, če bom še kaj potrebovala.... user posted image

< Sporočilo je popravil Stajerka -- 11.8.2006 21:52:19 >

clock-img

12.08.2006, 10:17

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Žal v ljubljanskem H&M nimajo oblačil za nosečnice.... user posted image  Jih pa imajo tako v MB kot tudi v CE... user posted image

clock-img

14.08.2006, 09:49

clock-img

Anonimen

Jaz ti pa priporocam trgovino Popek (pri magistratu), sicer niso najcenejsi, sem pa z kvaliteto izredno zadovoljna. Imam ene elasticne lanene hlace (okoli 10 jurjev) in so super. Pridejo posebej prav za take mrzle dni user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem