writing-img

H&M LJUBLJANA

clock-img

11.02.2005, 20:27

clock-img

zoja

pencil-img

46

zanima me, kakšna izbira cotk za dojenčke(št. 68 in74)je v lj oz. ali se bolj splača skočt v mb ali celo v avstrijo.:zmeden2:
LP

clock-img

11.02.2005, 20:40

clock-img

india

pencil-img

5342

Za LJ in MB trenutno ne vem, v Avstriji pa je trenutno zelo dosti majhnih zadevc po 3€ ali malo več, imajo že precej poletnih oblačil, pa ogromno bombažnih pletenin, ful dobro izbiro jeansa,...pa kakšne pomladanske jaknice se tudi že dobijo, imajo pa za punčke,do št. 86 takoooooo cart bunde, zimske, po 9€!!!

clock-img

11.02.2005, 20:57

clock-img

Anonimen

Za punčke kar hočeš, za fantke če naletiš. Tko je že skoz.
lp,:fis:

clock-img

11.02.2005, 21:07

clock-img

tinica

pencil-img

501

Bolj se splača tu prinas v H&M-u kupovati kot pa v Avstriji, ker so pri nas cene nižje. Mislim pa, da so v vseh trgovinah H&M (Austrija, Slovenija) bolj kot ne iste stvari. Res pa, da imajo za punčke več stvari kot pa za fantke:(.

clock-img

11.02.2005, 21:08

clock-img

Vallery!

pencil-img

10

Hoy!

V Lj. dobiš do št. 80 kar nekaj lepih stvari, za naprej pa je bolj žalost!:((
Da ne govorim, da je nasplošno za punčke veliko več izbire . Za fantke je že od začetka bolj revna izbira!
V Avstriji je še vedno trgovina dosti bolje založena, a če si vztrajna in ne preveč zahtevna se tudi v Lj. kdaj najde kakšna prav luštna zadeva!
Pozdravčke in dober nakup!
Vallery!:metulj:

clock-img

12.02.2005, 00:09

clock-img

bonika

pencil-img

142

Pa če greš v Avstrijo,maš tam še C&A,kjer majo tud ful za tamejčkene,pa tud za tavelike ja.

clock-img

12.02.2005, 09:27

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz grem naslednji vikend malo zapravljat v lj,upam da kej lepega dobim.Seveda je na spisku tudi h&m

clock-img

12.02.2005, 12:09

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Jaz sem bila ravno včeraj v H&m v Lj .pa sem zelo razočarana. Po eni uri brskajna sem komaj najdla en konplet. Meni se še vedno zdi da je bolje it v Avstrijo, ker je ponudba večja. Tudi Avstriske cene niso toliko višje od našiš oz.mislim da splih niso. Če ti je vseeno kam greš pejt raj v Avstrijo
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem