writing-img

H&M Maribor

clock-img

28.09.2005, 16:56

clock-img

Alina

pencil-img

297

Hojla!

Punce zanima me kako je kaj z jesensko garderobo za novorojenčke in malčke s številko 74 in 80. Svetujte mi ali se je bolje odpeljati v Gradec? Kje so bolje založeni?

Hvala vam!

Lep dan.

clock-img

28.09.2005, 17:04

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Danes sem bila v HM v MB in moram rečt, da sem bila prijetno presenečena. Robe koliko hočeš in zeeloo luštne. Sem bila pred mesecem v Grazu, pa niso imeli nič več. user posted image user posted image Številk dovolj, cotike prekrasne, tak da zapravljat ni problemauser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2005, 17:13

clock-img

Alina

pencil-img

297

Hvala jagoda. Sedaj pa v šoping. Komaj čakam, da našemu Urbanu kupim nekaj novega.

clock-img

28.09.2005, 17:19

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Oj Alina. Sem šele zdaj videla, da si iz Šentjurja. Jaz sem se preselila na Ponikvo. In Adam začne v ponedeljek hodit v Šentjur v vrtec. Mogoče pa bi se lahko dobili na kaki kavi, kaj praviš?

clock-img

28.09.2005, 17:35

clock-img

Alina

pencil-img

297

Jagoda a na Ponikvi si. No jaz sem potem blizu tebe, saj sem iz Primoža. Pelješ se mimo mene,če greš v Šentjur. Stanujem nasproti steklarstva- ob glavni cesti. Ni problema glede kave. Bila bi vesela, da se vidiva.

Lep dan! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem