writing-img

H&M Rudnik LJ

clock-img

21.03.2008, 13:32

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Ker nas je kar dosti radovednih kaj imajo pametnega za user posted image  v novem H&M na Rudniku v LJ, bi prosila vse, ki ste tam že bile, da z nami radovednicami delite informacije.

Kaj vse imajo? Kakšna je izbira? Cene? Popusti? itd ...

clock-img

21.03.2008, 13:57

clock-img

tancho

pencil-img

107

Živjo! Sem šla včeraj malo pofirbcat... V H&M imajo velik oddelek za otroke in pa nekaj stvari za nosečnice (npr.dvoje kavbojke, ene par hlač (tudi malo lepših) in nekaj kosov za zgoraj. Od tega mislim, da je bila v akciji neka majica s kratkimi rokavi -nisem sigurna - ostali artikli so po enkaih cenah kot drugod. Ob nakupu si dobil neko darilce npr. dežnik ali torbo. Novo se mi zdi to, da imajo tudi garderobo za močnejše - od 44 št. dalje.  V spodnjem nadstropju pa je samo oddelek za ženske, vendar je za moj okus vse preveč umirjeno (kroji, barve,...)
LP

clock-img

21.03.2008, 15:13

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

No, jaz sem bila na otvoritvi včeraj. Nič pretresljivega, videla veliko otroških cunj. Preveč gneče je bilo, da bi se tam pasla s user posted image . V C&A imajo več za nosečnice, zelo lepe stvari in celo za take kot sem jaz, velikost 46 dalje.

clock-img

21.03.2008, 19:10

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

C&A? A to je tudi v Supernovi?

clock-img

21.03.2008, 19:10

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ja.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

21.03.2008, 19:39

clock-img

Dinki

pencil-img

2916

V H&M imajo velik oddelek za otroke in pa nekaj stvari za nosečnice (npr.dvoje kavbojke, ene par hlač (tudi malo lepših) in nekaj kosov za zgoraj.

Končno ima tudi prestolnica H&M z user posted image  oddelkom user posted image user posted image user posted image ...pa tudi C&A je več kot dobrodošel tudi zaradi oblekic za naše malčke, tako kot H&M.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

clock-img

21.03.2008, 20:03

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

pa kje v C&A je oddelek za nosečnice? user posted image Včeraj sem bluzila tam pa ga nisem najdla user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

21.03.2008, 20:12

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

V pritličju desno, v kotu.

clock-img

22.03.2008, 12:03

clock-img

eole

pencil-img

309

sem bila včeraj v supernovi. haleče v h&m so ok, zgornji deli pa taki dolgočasni in nič kaj lepi, videla tudi malo lepše modrce za dojenje. ima katera izkušnje z njimi??
otroški oddelek je tudi kar velik, super. pa tudi otroških trogovinic v supernovi je kar nekaj user posted image

clock-img

22.03.2008, 12:25

clock-img

pizamca

pencil-img

146

Tudi jaz sem bila v Supernovi in je bilo zanimivo opazovat, ker je to en redkih nakupovalnih centrov, kjer se kar tare nosečnic :) Vzrok ni verjetno samo v tem, da imajo robo za nsečnice, ampak da imajo kar nekaj otroških trgovin.
V HM imajo kar nekaj nosečniške robe, cene so nekaj srednjega, par stvari mi je bilo zelo všeč. Imajo pa tudi modrce za dojenje, v črni, beli ali sivi barvi, s kostjo ali brez, eden je bil celo čipkast, mislim da črno-bež, pa še spodnje hlače imajo nosečniške. Cena modrčka 15 EUR, sicer sem za prvo silo kupila enega kar v Mullerju (9 EUR).

clock-img

25.03.2008, 19:18

clock-img

sasula

pencil-img

175

KAtastrofa, danes sem šla pogledat v hm in c&A. Pa to ni res, tri vrste tunik, dvoje kavbojke in rečmo ene 4 hlače, tunike živ dolgčas, da ne govorim, da imajo res samo velik številke, nič malega. TAko, da jaz nisem dobila nič. Na navadnem oddelku ZAre in še ene trgovine poleg sem kupila lepe tunike po EUR 5,00. Pa res lepe, za nosečnice sem pa res zeloooooooooooooooooo razočarana. Niti enega krila ni bilo, ena oblkca, ko je kot žakelj za krompir, skratka iz trgovine sem šla z ogromno SURLO.

C&A, ena štorija.
Žal, ne morem pohvaliti.

clock-img

25.03.2008, 22:11

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

kakšen delovnik pa ima supernova ali posamezne trgovine

clock-img

25.03.2008, 22:53

clock-img

Anonimen

Jaz sem se zadnjič odločala ali naj kupim ene kavbojke za nosečnice v H&M ali ne pa jih potem nisem. Niso mi bile tako zelo všeč, da bi za tisti tri mesece (realno verjetno mesec ali dva, pol pa bo že fulll prevroče) dala toliko zanje.

A veste kje se jih da kupit kaj ugodneje?

clock-img

26.03.2008, 07:37

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Tudi jaz sem bila zelo razočarana nad ponudbo v H&M in C&A na Rudniku. Ful imajo malo robe pa še tisto, ki jo imajo je grozna ali pa ni številke ali pa mi kroj ne paše user posted image  Tako da sem šla domov z dolgim nosom. Res beda.

Tudi mene zanima kje bi bilo kaj pametnega za kupit po razumnih cenah.

clock-img

26.03.2008, 11:21

clock-img

jerikou

pencil-img

204

tudi sama sem bila včeraj precej razočarana nad ponudbo za user posted image . v H&M se mi je zdelo kot da je oropan številke samo še velike ali pa oblačila za katera je še čist prehladno vzunaj. Ravno tako se mi je zdelo v C&A pa nič kaj lepe stvari niso imel vse neke umetnega materiala se mi je zdelo, da ko zašvicaš bolje da se skriješ.
Upam na to, da ko se bo stanje malo umirilo in ne bo več take gužve, da bo tudi izbire kaj več.

clock-img

26.03.2008, 13:24

clock-img

Leiah

pencil-img

217

Kakšen pa je kaj urnik v supernovi - predvsem me zanima če delajo tudi v nedeljo?

Lp

clock-img

26.03.2008, 13:28

clock-img

lindy

pencil-img

937

Ob nedeljah delajo od 9-15!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

26.03.2008, 13:30

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Delovni čas:

POn - PET od 9h - 21h

SOB od 8h - 21h

NED in prazniki od 9h - 15h

clock-img

26.03.2008, 19:54

clock-img

zvončica sandra

pencil-img

47

Pokukajte v Benetton...user posted image  Tam imajo lepe stvari,vsaj v Italiji...

clock-img

27.03.2008, 00:04

clock-img

Leiah

pencil-img

217

Hvala za info glede urnika!

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem