writing-img

H&M Villach

clock-img

02.05.2005, 13:34

clock-img

dory

pencil-img

8852

Sem govorila z eno sosedo ki mi je priporocila h&m v villachu,ces da je za malo vecje otrocke tam vec izbire...ker pa teja villacha ne pozna bi rada kak info kje in kako je tam :)

hvala in lp

clock-img

02.05.2005, 13:40

clock-img

Anonimen

Tam je super:)

A znaš do tam al rabiš opis poti?:)

lp,:fis:

clock-img

02.05.2005, 13:40

clock-img

dory

pencil-img

8852

Rabm vse kar ves...bom sla prvic tja dol :):ups:

clock-img

02.05.2005, 13:42

clock-img

Anonimen

Jao, sploh ne berem.

Uglavnem, če prideš iz Korenskega sedla..greš proti centru in pri 3. ali pa 4. semaforju imaš na levi strani ceste avtohišo Opel, pred sabo pa vidiš v križišču roza cerkev. Zaviješ levo in takoj ko je možnost desno in pelješ naravnost. Cesta gre potem v ovinek, na levi imaš parkirišče, na desni parkirno hišo. Parkirišče je cenejše, ampak še zmeraj drago. Potem greš ob cesti..mimo neke restavracije..in ko cesta spet zavije levo greš ti desno (Salamader je men se zdi tam na ovinku..Lacsote čevlji u glavnem) na ulico, ki je zaprta za avtomobile. Greš po ulci navzdol in na levi je H&M. Greš pa mimo ene cerkve na levi, na desni je en trg, poleti šprica fontana itd. Če hočeš pa še do C&Aja pa povej:)

lp,:fis:

clock-img

02.05.2005, 13:50

clock-img

dory

pencil-img

8852

Uau fisha...tole je info :):bravo:...bom pol porocala...dej ce ni panike napisi se za c&a...

tenk ju:rozica::rozica:

clock-img

02.05.2005, 13:53

clock-img

Anonimen

Ok..no, ko prideš na to ulco na kateri je H&M...in je ta cerkev na levi strani..zaviješ tja k cerkvi..(za cerkvijo ne pred)...in greš v eno ulco..na desni oz, na vogalu maš prodajalno s perilom, pol maš neko otroško BV štacuno..skratka..greš po tisti ulci navzgor..tazadnja štacuna oz. na vogalu je spet ena otroška..mislm da Mexx in zaviješ desno...pa maš na levi Billo..pa greš na uno ulco kjer je bila..(vse to je čist bliz) in maš na desni na vogalu C&A..čez cesto pa Spar pa Hervis:)

Še kej?:)

clock-img

02.05.2005, 13:55

clock-img

dory

pencil-img

8852

Zlata si fisika...to mormo vse najdt...

btw a tale h&m je res v stirih stukih? Pa ni sam za otroke ane?

clock-img

02.05.2005, 13:58

clock-img

Anonimen

Lohk še narišem, če sem preveč zakomplicirala:):):)

Jap, ko prideš notri..je najprej kar je v akciji..pa par ženskih cot..naprej je moški, spodaj je Divided oddelek (jeans, za mlade), potem v prvem nadstropju je ženski oddelek pa perilo (čist na konc) na vrhu pa otroški. Mi smo skoz v Beljaku kupovali..zadnje leto mogoče v Celovcu. Zdej mamo pa itak LJ H&M :) K bi ga lohk mal zaprl:ups:

clock-img

02.05.2005, 14:00

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ej Tejči kdaj boš pa to ti šla?

clock-img

02.05.2005, 14:02

clock-img

dory

pencil-img

8852

Baje je v villachu mal vec izbire za tavecje..pa grem pocekirat...k do zdej sem hodila v celovec in za tamale je res ful stvari...zato hodim poredko ampak takrat nabavim svasta :)...v lj za nasga ni skorej nc,zase pa prevec dobim kje drugje :)

Tinatona...naj bi sla v juniju...

clock-img

02.05.2005, 14:17

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Lepo, lepo... Jest mam pa po novem prepoved kupovanja v HΜ (s strani staršev) :((. Majo tolk lušnih stavri za malega in bi jaz pol pokupla. Pa fotr skoz teži da to ni za malega... In da je tok mejhn da res ne rabi hlač in srajčk... Sam kaj k je men pol tko kjut :)- ... No mogoče bom vseen šla kej k porodniška pride. Morm kolegico prašat če bo šla kej (pa bova šle skupi - ker jest avta za v tujino zihr ne dobim - pa niti ne upam tok delč sama it).

LP

clock-img

02.05.2005, 14:26

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

jest grem pa jutr v villach po par majčk...:sloncek:

clock-img

02.05.2005, 14:37

clock-img

Anonimen

Teja, načrtuješ, kot da greš na konec sveta...v juniju :)- Pa sej sam čez mejo skočš, ne Sandy? En, dva, tri, pa si...v jajcu ;)

clock-img

02.05.2005, 14:56

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jah jest sem ziheras..in ce kej ne vem glih tocn se prej pozanimam in vse naplaneram :)...taka sem :):)-

clock-img

02.05.2005, 14:59

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Še dobr,če bi bla drgačna bi mi šla na jetra...

clock-img

02.05.2005, 14:59

clock-img

dory

pencil-img

8852

oh zara...jest mam pa tebe zmer rada:love::love:

clock-img

02.05.2005, 15:00

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

sam zdele ne,ane?

clock-img

02.05.2005, 15:01

clock-img

dory

pencil-img

8852

vedno in povsod:love::love:

clock-img

02.05.2005, 17:42

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

ja albina, sam čez hrib grem pa je...ma po suhem mi je en dnar kapnu pa grem koj v šoping 8) juhuuuuuu

clock-img

02.05.2005, 17:59

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

sem bla v soboto v Villachu ;) a nimajo nosečniškega H&M, v C&A mi ni bilo nič všeč :((

clock-img

02.05.2005, 18:33

clock-img

.ču

pencil-img

1181

OJ!
Teja,mi smo bli tud v soboto in smo vse pokupl:)tko,da ne vem če se bo zate še kej najdl:)
Ne,hecam se.Res majo fletne stvari,tko da se prov težko odločiš,kaj bi vzel,ker vsega res ne moreš8)pa ne zarad transporta,ampak zarad tolarčkov.
Nisem vse brala,sam ne vem če so ti punce povedale,da maš pa tud C&A Kids:zmeden:in to v tistem koncu kjer je Mc Donalds,New Yorker,Sho4you,...

Lp in obilo lepih cunjic:)

clock-img

02.05.2005, 20:00

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tenk ju pikacu...to so vsekakor zelo uporabne info :)

clock-img

02.05.2005, 20:36

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Samo ena opomba: v "navadnem" C&A-ju, ki je blizu H&M-ja imajo precej večjo izbiro kot v C&A Kids Store - preverjeno v začetku marca ;)

clock-img

03.05.2005, 01:41

clock-img

miši

pencil-img

507

Jst sm bla kak teden nazaj pa sem dobila ful cunj, vse so mi kot ulite pa za mal denarja. Res sem bla zadovoljna :-))
Drgac pa pazite, v C&A ne morete placevati s kreditnima karticami, samo keš in plačilne kartice.
Za otrocke pa imajo itak tok pocukrane stvari, se dobro,da je sestra rodila, da bomo se na tem oddelku kaj kupili :-)

clock-img

03.05.2005, 07:06

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Ja, v C&A se lahko plačuje z navadno BA kartico :bravo::bravo: S kreditnimi pa res ne ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem