writing-img

H&M japonkice

clock-img

28.05.2008, 14:54

clock-img

willma

pencil-img

839

Kako ste zadovoljne s temi japonkicami iz H&Ma?

Otrok si želi te s "Spajdelmanom", meni pa delujejo tako preveč plastično, trdo in neudobno user posted image

Si pa nasplošno želi japonkice, predlagate katere?

clock-img

28.05.2008, 14:54

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Naš jih je imel lani, pa jih je super nosil. Celo poletje, zdaj so mu pa itak premajhne.

clock-img

28.05.2008, 15:06

clock-img

Anonimen

Tamal od mojga ma ta slamnate, ker so na teh gumjastih pac spajdermani user posted image ZAenkrat jih se ne nosi, ma za v vrtec superge, ko jih je pa imel zadnjic doma, je bil pa ves navdusen.

clock-img

28.05.2008, 15:09

clock-img

Anonimen

Aja, sicer imam pa jaz ene 4 iz otroskega oddelka H&M, pa so samo ene zanic - te, ki jih letos prodajajo z blescecimi trakci. So trde, pa se trakci so presiroki - sam to je itak za punce user posted image  

Fajn japonke so sicer Coolove, ki jih imajo v Transportu. So pa 12 al 13€, samo so res mehke (ce nima zelo siroke in visoke noge, ker sicer mu ne bodo prav).

clock-img

28.05.2008, 19:24

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Našemu sem prejšnji teden kupila COOL japankice v Transportu (malo manj kot 13€). Že lani jih je imel in so se krasno obnesle.

clock-img

28.05.2008, 23:29

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Prav te japonke smo kupili lani in so mu počileuser posted image

clock-img

29.05.2008, 08:04

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jaz sem ji kupila Teva japonkice in so ful dobre in mehke.18 eur

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem