writing-img

H&M v Mariboru!!

clock-img

09.06.2006, 17:37

clock-img

happy mam

pencil-img

102

Živjo vsem skupaj!!
Mene pa zanima, kje netančno je H&M v Maribori, in če se res tako splača za otroke tja jet kupovat!!

Hvala že v naprej!!

pa-pa

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

clock-img

09.06.2006, 18:03

clock-img

Anonimen

Hm je blizu trgovskega centra City.Ali če povem tako v središču mesta, tam kjer je včasih bil stari Merkur.

Sicer pa poglej na strani Hm, pa boš najboljše vedla!user posted image user posted image

Cotke so pa itak ful lepe, edino malo majnša izbira je za fantke!user posted image

clock-img

09.06.2006, 18:03

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

H&M je v MB na mestu, kjer je včasih v centru bil Merkur. Drugače pa, če ne veš nič o MB je najbolje, da se zapelješ v center in tam vprašaš, saj vsak mlajši ve kje je. Drugače pa iz glavne nakupovalne ulice - Gosposke, zaviješ na Jurčičevo in tam je na koncu uličice.
V H&Mu v MB imajo tudi precej oblek za nosečnice, pa tudi za dojenčke - ni pa ravno količinsko za dol past. Lepo nakupovanje!

clock-img

09.06.2006, 18:08

clock-img

jasnika

pencil-img

887

nina nana sem že večkrat iskala njihovo stran z izdelki pr nas in je nisem našla, ti jo mogoče vešuser posted image

clock-img

09.06.2006, 18:10

clock-img

Anonimen

Jasnika - www.hm.com pa izberes Slovenijo.

LP

P.s.: Nina Nana, kaj bi sele rekla za Lj glede izbire?! Ves kok mate vi vecji otr. oddelek? Oz. cel H&M?user posted image user posted image

clock-img

09.06.2006, 18:19

clock-img

Anonimen

evo je že user posted image napisalauser posted image user posted image

Ojej a vi še mate majnši oddelek?A to sploh gre????user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2006, 18:35

clock-img

jasnika

pencil-img

887

hvala vama user posted image obema

clock-img

10.06.2006, 16:49

clock-img

happy mam

pencil-img

102

Hvala vam za vse informacije!!
Ga bomo nekako poiskali!

LP

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

clock-img

11.06.2006, 00:55

clock-img

Anonimen

NN, ti se kr smej! Jst sem bla se par dni depresivna po tistem, ko sem vidla kak H&M in otrosko Zaro imate vi tam gori .. klinc pa taka prestolnica (Lj)...user posted image  

Happy mam, jaz ti ne znam napisat navodil, ker sva se z mami takrat v MB zgubile...spomnim se samo, da sva sle od Koloseja po enem klancu in potem nekam desno v cono za pesce I guess in potem nekam levo in je bil tam H&Muser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem