writing-img

HIPP mlečne kašice

clock-img

15.03.2006, 17:16

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Zdaj pa res ne vem več, a sem sam jest tolk smotana al kaj user posted image ......

Na vsaki škatli s HIPP mlečno kašico (ni važno ker okus) piše: "Vrečka s patentom za večkratno zapiranje in odpiranje jamči ..."  Ampak jaz tega patenta ne najdem  user posted image  

A me lahko kera "razsvetli" prosim.

clock-img

15.03.2006, 17:41

clock-img

April

pencil-img

5459

Sem šla v kuhinjo gledat. Imam ene tri hippove kašice, pa na nobeni ne najdem takšnega patenta. Pa tud gor nč ne piše. V škatli je navadna vrečka.

clock-img

15.03.2006, 17:52

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Pri meni piše na zunanji ozki strani vsake škatle noter pa je tud navadna vrečka. user posted image
Imam pa doma HIPP mlečna kašica breskev in marelica, breskev in banana, hruška in na vseh treh piše enako.

clock-img

15.03.2006, 18:03

clock-img

riki

pencil-img

55

Zdravo.  Mislim, da vem, katera stvar te zanima. Ko odpreš škatlo(na vrhu potegneš označeni del) se ti razpre na dva dela. Ko ta dva dela pogledaš, vidiš, da ima eden na eni strani režo, drugi pa takšen podaljšan konček, katerega vstaviš v to režo. Zapira ne bistveno kaj, ampak za silo pa je. Upam, da sem ti kaj pomagala .

T. R. I. S. T. A. N.

clock-img

15.03.2006, 18:14

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Riki, ne mislim tega. To poznam. Sam na škatli piše "vrečka s patentom" in mislim, da bi moglo bit nekaj na vrečki user posted image

clock-img

15.03.2006, 18:23

clock-img

thunder

pencil-img

302

Pa sem že misla da sem mal za lunouser posted image user posted image user posted image . Tud jaz sem ta patent iskala, a patenta nikjeruser posted image

clock-img

15.03.2006, 20:02

clock-img

Anonimen

Še ena bjonda user posted image
Tudi jaz še nikoli nisem odkrila tega patenta. Pa na mleku tudi to piše. Pa ni nikjer nič. Edino moja gumica, ki jo pol čez navlečem user posted image  mogoče to mislijo user posted image

clock-img

15.03.2006, 21:24

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Naj vas razsvetlim, čeprav je k meni razsvetljenje prišlo po naključjuuser posted image :
Torej patent je na vrečki - nalepkica hipp (kakor na nekaterih čipsih - tako, da ti potem vrečkico zavihaš in s tisto nalepko zalepiš!!!!!
Če pa ne bo šlo, se pa tipkamo....

clock-img

16.03.2006, 14:14

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

A zdaj nej pa še nalepke iščem, ker je namreč tud še na nobeni vrečki nisem vidla. user posted image user posted image user posted image

Ja tole mi je že prav smešno. Še dobro, da sem vsaj kašico not našla. user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2006, 17:05

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Moj patent od Hippa izvira iz časov Hipp1, kjer je škatli priložena zaponka, s katero zapreš vrečko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem