cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

HITRO PROSIM!!!!

clock-img

10.08.2005, 13:05

clock-img

katarin1

pencil-img

13

Lep pozdrav!

Lepo,lepo prosim,če mi katera pomaga napisati čestitko za nono za 80 rojstni dan.(čestitko za radio).:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

10.08.2005, 13:08

clock-img

mtd

pencil-img

767

__________ junija je praznovala 80. rojstni dan dobra in ljubeča mama, tašča in oma xxxxxx iz ________.

Ob njenem prazniku ji iz srca voščijo vse najboljše, mnogo zdravja in sreče ter si želijo, da bi njen dom še naprej obdajala topla družinska sreča, medsebojno razumevanje in ljubezen.

Vse najlepše ji želi hči ____________________,
mala Tamara pa omi pošilja 80 poljubčkov ter ji želi, da bi še naprej ostala tako dobra in skrbna.

clock-img

10.08.2005, 14:00

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

:)- to je blo pa izvirno!

clock-img

10.08.2005, 14:01

clock-img

mtd

pencil-img

767

? izvirno?
:zmeden2::ups:

clock-img

10.08.2005, 14:22

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz bi moji raj rekla kaj tazga.... k bi ji blo bolj všeč... sam jih ni dočakala.

Noncola naša najbolša, za tvoj 80 rojstni dan ti želimo veliko veselja in zdravja in da nas še dolgo razvajaš z dobrotami iz tvoje kuhinje. Tvoji požeruhi!!!

No ja naša nona je bla ful za štose in bi bla ziher vesela.... pa kakšno tako poskočno bi ji dal.... nič žalostink.....

clock-img

10.08.2005, 14:33

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ja, mtd, izvirno ;) Kot bi poslusal nedeljske cestitke in pozdrave :smajlikizavijazocmi:

clock-img

10.08.2005, 15:01

clock-img

mtd

pencil-img

767

pa saj je napisala, da rabi čestitko za radio, ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem