cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

HM v Kranju - imajo že "smučarska" oblačila?

clock-img

10.10.2008, 08:44

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Dober dan.

Zanima me, ali imajo v HM v Kranju že smučarske stvari, na primer smučarske hlače za otroke...mislim tiste debele za na sneg..iberhoze. Jih že imajo?

Cvetim...

clock-img

10.10.2008, 12:55

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Imemli so pred kratkim znižane, čisto poceni, še lanske, ampak bolj velike številke, tam od 140 dalje ali koliko že.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

10.10.2008, 18:15

clock-img

daša

pencil-img

171

Danes videla rokavice in budne. Za hlače pa ne vem, sem iskala še prehodno robo.

clock-img

14.10.2008, 10:05

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

včeraj so že imeli smučarske hlače in pa bunde.....hlače so bile 25 EUR bunde pa cca 35 EUR. Se mi zdi da gredo v HMu cene kar počasi goruser posted image user posted image

clock-img

14.10.2008, 10:25

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Hlače sem šla tisti dan iskat, ko sem spraševalauser posted image . Lani smo iskali kombinezon okoli novoletnih praznikov in so nas vsi samo debelo gledaliuser posted image .

No, bundo smo mi dobili lani (je bila prevelika in bo za letos) eno res lepo puhovko za 20 evrov...letos so pa neke čudne po 35 evrov...res se mi zdijo grde, take delavske souser posted image ...pa precej dražje od lanskih.

Cvetim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem