writing-img

HOFERJEVE PLENICE?

clock-img

03.04.2006, 15:03

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

VEM DA JE BILO DOSTI DEBAT O PLENICAH,A VSEENO ME ZANIMA KAKE SO HOFERJEVE PLENICE.IŠČEM MEHKE,PA DA NE PREMOČIJO PO 2URAH ČE JE OTROK NA STRAN OBRJEN,PA DA NISO MED NAJDRAŽJIMI.TE PAMPERSKE JUMBO PACK V ZELENI EMBALAŽI SO PRETRDE.ZA ČEZ NOČ IMAMO PAMPERS EASY UP ZA GOR POTEGNIT KOT HLAČKE IN SO SUPER.RABIM ŠE ENE DOBRE ČEZ DAN.KAJ SVETUJETE??user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2006, 15:06

clock-img

tadejaa

pencil-img

121

Svetujem ti Pampers Activ fit iz Mullerja.
Hoferjevih pa žal ne poznam.

clock-img

03.04.2006, 15:07

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ojla!

Mi jih imamo, pa smo zadovoljni. So pa kr tanke ampak ne premočijo. Še boljše se mi zdijo Mullerjeve. So debelejše in mehke, pa še ugodne so. Kupujem oboje, odvisno blizu katere trgovine grem v nabavo, smo pa z obojimi zelo zadovoljni.

lp
kepica

clock-img

03.04.2006, 15:15

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

no, meni pa se ravno hoferjeve zdijo tako debele, ogromne user posted image  ampak so mehke in ne premočijo...so mi bolj všeč kot navadne pampers varjanta v zelenem pakiranju...tiste so čisto plastične, brez elastike zadaj in brez "krilc" ob straneh

daleč najboljše so activ fitke iz mullerja, seveda se tudi cenovno precej razlikujejo (activ fit pride 1 kom čez 70 sit, hoferjeve pa okoli 40...torej pri 100 kom profitiraš vsaj 3000 sit, to pa tudi ni kar tako)
naslednjič bomo sprobali še kakšne druge iz nižjega cenovnega razreda...mullerjeve pravite? ok

yeah, thats me ;)

clock-img

03.04.2006, 15:16

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Ravno zadnjič sem jih kupila in meni so poleg pampersk res dobre user posted image  - všeč mi je, ker so še mehkejše od pampersk. Zdaj jih bom večkrat kupila.
Smo jih pa uporabljali že pred 17 leti za nečakinjo (iz Austrije), zato mi je mama svetovala naj jih probam, ker so že takrat bili naši ful zadovoljni.

clock-img

03.04.2006, 15:17

clock-img

dory

pencil-img

8852

Meni hoferjeve odgovarjajo...so zlo ok, pa tud cenovno ugodne...drugace pa se vedno prakticiramo active fit...ni boljsih pomoje ...

clock-img

03.04.2006, 16:02

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Nam so najboljše Mullerjeve plenice, so začel svoje delat, ful dobre, pa še cenovno so zelo ugodne.

clock-img

03.04.2006, 16:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem tudi prešaltala na Mulerjeve - cenovno so ugodne, pa še vredu se mi zdijo. So mehke, pa še vzadaj imajo elastiko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.04.2006, 16:56

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

'hoferke' so pri nama v uporabi ze mesec in pol in moram rect, da so odlicne... ponoci sigurno ne premocijo, pa moj fantek ogromno lula in se tudi premetava po poteljici....
pamperske pa kupujem samo v muellerju, ceprav so drazje

Mami, pika moja!

clock-img

03.04.2006, 16:56

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

KAK PA SE REČE TEM IZ MUELLERJA,KOLK JIH JE V PAKETU IN KAKA JE CENA??user posted image

clock-img

03.04.2006, 17:09

clock-img

Anonimen

Muellerjeve so Beauty Baby. Paket pride okoli 1600 SIT, 42 pleničk. Količina mislim da je odvisna od velikosti, kot povsod.

clock-img

03.04.2006, 18:17

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Mi imamo tudi Muellerjeve in so super, pa se najcenejse plenicke so, kolikor jih jaz poznam (Hofferjevih ne poznam). Mi smo z njimi res zadovoljni.
Imamo se tiste od 3-6 kg in je cena 1300 SIT za 48 plenick.

Lp, Ursa

clock-img

03.04.2006, 18:20

clock-img

*hana*

pencil-img

199

Kupila v Muellerju v soboto Beauty baby mini 42 pleničk............1300 sit.
So pa super, danes jo je naša punči konkretno napolnila, pa je vse ostalo notri, kar pri Pampers (zelena pakunga, kupljena v Muellerju) ni! Active fit pa so mi malo predrage, oziroma jih bom kupovala, če se bodo vse druge slabo obnesle.

clock-img

04.04.2006, 08:37

clock-img

Anonimen

hoferjeve plenice so pri nas edine uporabne plenice kar jih premore slovenski trg!

clock-img

04.04.2006, 08:55

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

hoferjeve se sicer zacneje sele od 7kg naprej... v paketu jih je 62 kom, cena pa je  2.399 sit

Mami, pika moja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem