writing-img

HOTEL DJERBA SUN V DJERBI

clock-img

28.06.2006, 14:49

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

A je bila katera že v tem hotelu djerba sun club in kakšne so izkušnje. Zraven gre tudi hčera ki bo takrat stara 18 mesecev. Zanima me kakšna je bila hrana(kaj za zajtrk, kosilo, malice ,večerjo in kaj je bilo za pit brezalkoholnega). A imajo tudi otroška ležišča?user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

28.06.2006, 16:08

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

nisem bila še dol. mam pa znance k grejo letos četrtič. Vsako leto v drugi hotel.

Pravijo da sploh ni porblem s hrano. Sem vidla slike s potovanj. Mislim kaj te kuharji naredijo. pa tud veliko hrane  je primerne za male user posted image

edino pitna voda je problem.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 28.6.2006 16:10:36 >

clock-img

28.06.2006, 20:01

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Za hotel ne vem kako je. Pravijo pa, da je potrebno v Tuniziji tudi na djerbi odšteti eno zvezdico hotela, da je podobno našim kriterijem. Koliko vem je ta hotel 3,5 zvezdice, torej realnih 2,5. Kar pa mi je kolega za hrano rekel, da sploh ni problema, tudi za male otroke ne, vedno se kaj najde.

Za otroško posteljico se je potrebno pa zmeniti že pri rezervaciji, kajti turistična agencija uredi to, no vsaj nam je, gremo pa v hotel Vincci Djerba Resort.

lepo dopustovanje!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

28.06.2006, 23:22

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

Tudi mi smo razmisljali o tem hotelu a se na koncu odlocili za Penelope Beach...smo tudi razmisljali o Vincci Djerba resort ampak na koncu je padla odlocitev za ALL v Penelope...gre katera v sredini septembra tja?

LP Nannn

clock-img

29.06.2006, 09:14

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Midva z user posted image  sva bila na poročnem potovanju na Djerbi v hotelu Vincci Djerba Resort****. SIjajen hotel, sijajna hrana, sijajna animacija, user posted image user posted image user posted image

Nama je bilo super. So bili pa v istem terminu nekateri v hotelu s tremi zvezdicami, pa so ful kritizirali (hotel Abir).

Poglej si tole stran: http://www.vinccitunisia.com/.

Pa prijeten dopust,
modrooka user posted image .

Lep dan!

clock-img

29.06.2006, 12:44

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

IZVIRNO SPOROČILO: Nannn

Tudi mi smo razmisljali o tem hotelu a se na koncu odlocili za Penelope Beach...smo tudi razmisljali o Vincci Djerba resort ampak na koncu je padla odlocitev za ALL v Penelope...gre katera v sredini septembra tja?

LP Nannn

Tudi mi smo imeli namen it v ta penelope hotel, pa je žal AI že bil vse zaseden  user posted image user posted image in smo izbrali vinccija. Gremo pa tudi mi 15.9. na djerbo, mogoče se pa kje srečamo user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

29.06.2006, 23:02

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

NR mi imamo rezervirano od 21.09.naprej tako da mislim da se bomo glih zgresile...ampak a niso menjave ob cetrtkih?Mislim da boste vi en teden pred nami dol...

Lepoooooooo se imejte na Djerbi jaz ze kooooomaj cakam user posted image user posted image  baje so sedaj temperature ubijalske in so dosegle celo do 44 stopinj user posted image

LP Nannn

clock-img

29.06.2006, 23:15

clock-img

Andra

pencil-img

825

Hojla punce, mi smo ravno danes prišli iz Djerbe.
Informacije iz prve roke;
Djerba sun - letos katastrofalen. Izredno slaba hrana, klime crkujejo, ni tople vode,...
Vincci in Penelope sta zelo vredu, meni osebno se Vincci še bolj dopade (bili smo v obeh).
Kar vprašajte, če vas še kaj zanima.

clock-img

30.06.2006, 10:51

clock-img

Anonimen

Andra preko katere agencije ste pa šli, če smem vprašat?

clock-img

01.07.2006, 09:28

clock-img

Andra

pencil-img

825

Mi smo šli preko Intelekte. Cenovno so zelo ugodni.

clock-img

02.07.2006, 09:22

clock-img

marcela

pencil-img

278

Mi gremo pa naslednji teden v vinci resort. Upam, da bo lepo. A je hrana  pikantna tam? Ena znanka me je namreč pred dnevi prestrašila, da opbupno. A to drži? Andra a ste šli še na kak fakultativni izlet? Mi gremo letos prvič na Djerbo.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem