writing-img

HSG - Kje?

clock-img

05.07.2007, 14:33

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Pozdravljene!
Če nama do septembra nič ne rata, bo že 2 leti mimo od kar sva se "vrgla na delo" user posted image in ginekologinja mi je rekla, da mi bo dala napotnico za HSG.
Rekla je, da lahko izbiram med Ljubljano in Postojno, vendar da priporoča Postojno, saj tam to še vedno delajo ginekologi. A ima katera izkušnje?
A se da to delat še kje drugje, npr. v Celju? Zasledila sem edino še Ptuj...
NA podlagi česa pa ste se ve odločile kje boste to delale in kaj mi predlagateuser posted image

Hvala vam vnaprejuser posted image

clock-img

05.07.2007, 14:39

clock-img

Anonimen

JAz sem bila na HSGju 2x v Postojni. ZAkaj ravno tam,? Ker imam tud ginekologa tam in mi je HSG on naredil. user posted image

clock-img

05.07.2007, 15:00

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Kolikor vem imaš možnost tudi v Trbovljahuser posted image  Če je odgovor resnično da, potem vem da so tam vredu ginekologi, ki jih precej priporočajo.

clock-img

05.07.2007, 15:47

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Najraje bi šla sicer v Celje, ker ima tam prijatelje in žlahto in bi lahko to pokombinirala... A je tamuser posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 19:08

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

jaz ti lahko samo za LJ dam informacije, so dokaj hitro pride na vrsto in vsaj jaz bila zadovoljna z njimi. HSG mi je delala ginekologinja, h kateri hodim...če boš rabila telefon za se naročit povej, mislim, da ga imam še nekje shranjenega..

clock-img

06.07.2007, 08:01

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ja, v Celju tut lahko narediš HSG.Moja prijateljica ga je tam naredila.

clock-img

06.07.2007, 10:16

clock-img

Tedi77

pencil-img

176

Hej!
Jaz sem HSG delala v Postojni, saj imam tam tudi ginekologinjo in je poseg opravila kar ona.
Na vrsto prideš brez naročanja. Jaz sem šla po navodilu ginekologinje prvi dan po tem, ko se je iztekla menstruacija. Zjutraj sem dala kri, potem pa sem se morala vrniti ob 12., ker pač takrat delajo te preglede.

LPT

clock-img

16.07.2007, 13:42

clock-img

DARČI23

pencil-img

5

pozdravljene punce

V petek mam v Lj. HSG v KC, pa me zanima kakšen je to poseg, in kaj sledi temu, ter koliko časa bom mogla biti tam,..Ali se vam zdi, da bi morda bil tak poseg tudi kaj nevaren oz škodljiv, ker me je kar malo strah.,.

Mene je G. poslal v KC z napotnico in mi ga verjetno ne bo on delal, ker ga mam drugje,..

lep pozdrav vsem pa hvala z odgovor..

clock-img

16.07.2007, 13:47

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

seveda lahko greš na hsg tudi v celju! jaz sem šla npr. v trbovlje.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

23.07.2007, 15:58

clock-img

nanaa

pencil-img

415

Štunfek,

kdo pa ti je delal v Trbovljah? Jaz grem avgusta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem