writing-img

HSG v Ljubljani

clock-img

14.04.2008, 21:58

clock-img

Anonimen

Vem, da je na to temo že kar nekaj napisano, pa vseeno me zanima nekaj stvari.

Kdaj moraš biti tam ( dopoldan ali lahko tudi popoldan),
kako dolgo traja HSG in
koliko dni ste bile potem doma.

Hvala in čimveč user posted image vam želim.

clock-img

15.04.2008, 14:24

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

ojla
jaz ti lahko samo delno odgovorim ker sem imela laparoskopijo in hsg naenkrat. in sem mogla priti 1 dan prej v bolnico da so me pripravili(ampak to mislim da velja samo za laparoskopijo). celotna operacija je trajala 1 uro in sem sedaj 14 dni na bolniški.
za hsg sam ne vem koliko traja in koliko časa si lahko na bolniški. je pa hsg samo pregled tako da vidijo če je vse ok in ni potebno biti dolgo doma

lp

clock-img

15.04.2008, 14:46

clock-img

gupika

pencil-img

244

HSG - prehodnost jajcevodov v Lj...... Prideš zjutraj ob 8-9, tu nekje. Dobiš tableto proti bolečinam. s čakanjem in pregledom 1-2 urci traja, dobiš tudi izvide in lahko greš domov. Bolniška: ta dan in še en.

Lp

clock-img

16.04.2008, 09:15

clock-img

honey

pencil-img

2567

Glede bolniške po HSG-ju: na tistem listu, ki sem ga včeraj dobila pri svoji gin. (neka navodila) piše, da je priporočljivo 3 dni bolniške. In tudi po prvem HSG-ju, ki sem ga imela, sem mogla ležat 3 dni.

clock-img

16.04.2008, 22:19

clock-img

taši84

pencil-img

319

js sm pršla tja ob 8, dobila 2 tabletki proti bolečinam, šla spraznit mehur in čakala da me pokličejo noter. trajal je približno 5 minut. potem sm se oblekla in zunaj čakala na izvide. bolniške sm dobila 2 dni in sm res ležala. bolelo pa ni nič.

**Septembra bomo trije....**

clock-img

18.04.2008, 09:40

clock-img

Anonimen

Kako dolgo pa se čaka, da prideš na vrsto? Na listu navodil piše, da pokličeš prvi dan user posted image . A si potem že čez par dni na vrsti?

Hvala za odgovore.
Vsem želim čimprejšno user posted image .

clock-img

18.04.2008, 18:15

clock-img

Anonimen

Kako dolgo pa se čaka, da prideš na vrsto? Na listu navodil piše, da pokličeš prvi dan . A si potem že čez par dni na vrsti?

Hvala za odgovore.
Vsem želim čimprejšno .

Tudi mene zanima, če bo katera odgovorila.

Hvala.

clock-img

19.04.2008, 13:28

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Meni je doktor napisal napotnico, dnevi za Hsg pa so v Izoli bolnici ob torkih in četrtkih, sama pa se odločiš kdaj greš......moraš pa počakat da user posted image  gre.
Nevem pa če je povsod enako........upam da sem ti kej pomagalauser posted image

clock-img

19.04.2008, 13:31

clock-img

taši84

pencil-img

319

men je G rekla poklicat ko dobim M, pol sm res klicala takoj in sm dobila datum približno en teden po M. to itak oni izračunajo kdaj bo ok.

**Septembra bomo trije....**

clock-img

19.04.2008, 14:19

clock-img

db

pencil-img

361

hsg naj bi se opravljal nekje zadnji dan menstruacije,ker tako lahko dobro vidijo funkcijo jajčnikov ,jajcevodov in maternice

clock-img

19.04.2008, 16:41

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

ne vem če je to čist res....
jaz sem mela 7. dan ciklusa.... pa kot vidim in preberem so večini delač v 1. polovici ciklusa...

Pa s HSG se preverja samo prehodnost jajcevodov in če se vidi obliko maternice.... funkcijo maternice, jajčnikovuser posted image  S HSG sigurno ne.

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 19.4.2008 16:42:41 >

clock-img

22.04.2008, 10:56

clock-img

db

pencil-img

361

meni so s hsg ugotovili da imam pregrado

clock-img

23.04.2008, 20:22

clock-img

Anonimen

Jaz sem poklicala prvi dan user posted image , in me je potem naročila 10. dan ciklusa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem