cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

HVALA

clock-img

10.01.2006, 12:41

clock-img

KIKI*

pencil-img

151

HVALA VSEM TISTIM, ki o meni pa čeprav me res ne poznate vidite nekaj pozitivnega!user posted image
Za vse ostale pa samo to-a lahko pišete še o čem bolj pametnem-mislim da ta tema ne bo nikoli zamrla.hvala, mogoče paspoznam na tak način vse RR-jevke. BREZ BESED...

Adela-"preprodajalka"

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

clock-img

10.01.2006, 13:55

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: KIKI*

...mislim da ta tema ne bo nikoli zamrla.

Na tak način jo po nepotrebnem sama pogrevaš. Osebno ti ničesar nisem pošiljala (ker punčkastih cotk pač nimam), niti te nisem pljuvala, te razumem, da ti ni lahko, če so te punce ožigosale, ne razumem pa, zakaj v nedogled pogrevat eno in isto?

Katja-"radovednica".

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

10.01.2006, 13:56

clock-img

Anonimen

Ne morem reči ne dobro ne slabo o tebi, ker te pač ne poznam, pa tudi nič ne vem o tem kar se je dogajalo-no malo sem prebrala, a premalo vem, da bi kogarkoli obsojala.
Da pa se sedaj še enkrat vse pogreva in ne piše o "čem bolj pametnem" (kakor si sama napisala) si pa za piko na i ti odprla to temo...

clock-img

10.01.2006, 15:43

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Adela se je samo zahvalila vsem, ki niso pljuvale po njej, zato je odprla to temo. Je pa bilo na njen račun odprtih res nekaj brezveznih tem, da ne govorim, da so se iste pojavljale na različnih forumih.
Ni pa zopet premlevala eno in isto in razlagala kako, zakaj, kdo, kdaj, ....
O brezveznih temah pa na tem forumu ni duha ne sluha, a ne? Saj ne rečem, da jih z veseljem ne prebiram...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, Petra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem