cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hama perlice - ne uspe polikati

clock-img

09.11.2008, 10:16

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Živjo ustvarjalci , ustvarjalke.

trenutno so pri nas spet aktualne Hama perlice.

Ko polikam papir ostane na perlicah in ko ga hočem odstraniti se mi celoten motiv podre. user posted image user posted image user posted image Le redkokdaj mi motiv ostane cel. In ves trud zaman.

Ne vem kaj delam narobe.

Imam pa ene neoriginalne Hama perlice in en čuden papir. user posted image user posted image

A moram papir prav obrniti ali v čem je fora???

Uporabljate navaden peki papir? user posted image user posted image

Hvala za pomoč.......

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

09.11.2008, 10:33

clock-img

silvy

pencil-img

174

Jaz naredim tako: dam peki papir na perlice, polikam kar dobro, ne preveč, ker sem potem stopijo. Skupaj s papirjem počasi, res zelo počasi snamem perice s podstavka. Če vidiš, da ne odstopijo, polikaj še malo. Potem jih obrnem tako, da je zdaj peki papir spodaj, navrh dam še en peki papir in polikam tudi z druge strani. Vedno uspe. Imamo pa tudi mi neke neoriginalne hama perlice iz Tuša. Delamv šoli in otroci bi to radi neprestano delali. Sucper so te perlice za razvijanje fine motorike in prepisalnih sposobnosti.

clock-img

09.11.2008, 14:17

clock-img

Anonimen

Uporabljate navaden peki papir?

Da, peki papir od Spara in nic ne ostane gor.
Mogoce je fora v drugacni plastiki, ce pravis, da so neoriginal.

clock-img

27.11.2008, 08:05

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz sem kupila Hama perlice v Tušu (ne vem, če so original ali ne). Ko sva z malim prvič naredila najino umetnino, sem šla s priloženim papirjem likat. Likalnik sem prižgala na najvišjo temperaturo in jih polikala, da so se stopile. Potem pa sem pustila, da se je vse skupaj ohladilo in se je papir lepo odlepil dol. Samo jaz sem potem na stopljeno stran perlic prilimala magnet in zdaj imamo hladilnik okrašen z zajčkom in metuljčkom. Drugega nam še ni uspelo narediti user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem