cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hartan

clock-img

16.08.2005, 08:49

clock-img

Timotej

pencil-img

124

Moja kolegica kupuje voziček za pričakovanega :duda:. Pa sva gledale malo po netu, in našle tele vozičke Hartan. A katera pozna to znamko, ali ga katera uporablja ? Hvala za info.

clock-img

16.08.2005, 09:30

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

moja sestrična uporablja Hartan Racerja. Je zelo zadovoljna, kaj več pa žal ne vem :ups:

pozdravček :muca:

clock-img

16.08.2005, 10:27

clock-img

smeško

pencil-img

112

Na strani http://www.comfortbaby.com lahko najdeš več informacij.

LP

clock-img

16.08.2005, 22:33

clock-img

Annny

pencil-img

4837

To je zelo znana nemška znamka- ena dražjih.
Naši prijatelji imajo Hartana in so super zadovoljni- je zelo velik in udoben voziček in meni izgleda fantastičen. Fino je, ker se naslon poleže in za pozimi uporabljaš samo mehko termo torbo, ni treba dokupovati nobene košare, tako kot smo jo morali mi pri Quinnyju. Je pa kar velik in zložen zavzame nekaj prostora. Meni se zdi super!;)
Lp

clock-img

19.08.2005, 23:03

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Mi imamo Hartan racerja. Smo zadovoljni, za peljat je super, vendar bi, če bi zdaj kupovala, najbrž raje izbrala kaj lažjega in cenejšega. Tudi velik je precej, moraš imet kar velik prtljažnik. No, mi smo kasneje kupili še voziček-marelo, ki jo imamo kar stalno v avtu, kar se je izkazalo za zelo praktično.
Lp, Pikca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem