writing-img

Hauck alu star

clock-img

10.03.2007, 20:50

clock-img

yaris

pencil-img

549

Danes smo kupili voziček Hauck alu star za našega otročka.Kupili smo ga v Arielu na 50% popustu.Tako da smo dali za njega samo 105 eurov.
Kupili smo ga pa samo zato, da bo imela nona manjšo težo za prenašat po stopnicah, ko bo čuvala tamalega,ko končam porodniško.
Uporablja pa se ga lahko kot marelo.
Problem pa je nastal, ko smo voziček pripeljali domov. Plastika na ročaju je počila. Pod njo je gumb s pomočjo katerega voziček zložiš.
Takoj sem klicala v trgovino, pa je rekla prodajalka da upa da bo lahko počena plastika šla pod reklamacijo. Vendar da je malo upanja.In da se takšne majhne rezervne dele težko dobi.
Zanima me če katera ve za kakšno internetno stran kjer bi lahko ta kos sama naročila.
Tako kot sem bila vesela, da sem voziček kupila sem sedaj slabe volje za znoret.
Mi lahko katera pomaga?
hvala

clock-img

11.03.2007, 08:38

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

ne poslušat trgovke, pelji voziček nazaj, če nimajo rez. dela, naj ti zamenjajo celega. V 14ih dneh itak lahko izdelek vrneš z računom!

clock-img

12.03.2007, 19:24

clock-img

yaris

pencil-img

549

Smo ga danes nesli nazaj, pa so ga poslali na servis. Pa je rekla da bo trajalo cca 3 tedne. Pa še to ni bila sigurna. user posted image
Pa je rekla, da ne ve če bo to šlo pod reklamacijo.user posted image
Tamali se sploh še ni usedel v njega.

clock-img

12.04.2007, 15:42

clock-img

yaris

pencil-img

549

Danes smo končno dočakali klic iz Ariela. Naš voziček so končno popravili. Sam še iskat ga moramo it.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem