writing-img

Hauck galaxy

clock-img

25.10.2007, 13:46

clock-img

barika

pencil-img

6448

A ga ima katera in kako ste zadovoljne???
jaz sem ga nabavla v arielovi akciji pa me ima, da bi ga kr nazaj nesla...

clock-img

25.10.2007, 14:44

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Mi smo imeli denver 6, to je enak voziček le letnik 2005 in smo bli zelo, zelo zadovoljni. Ima vse kar dober voziček potrebuje: trdo naslonjalo, je kombiniran, torba, zimska vreča, razmeroma velika kolesa, možnost vožnje v obe smeri, nakupovalno torbo... Edino kar mi ni bilo všeč, da je težak, sicer pa smo ga spravili še za naslednjega user posted image , ker je tak kot nov.
V čem pa je problem?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

25.10.2007, 15:03

clock-img

barika

pencil-img

6448

problem se pojavi pri strehici, ker se skozi zlaga nazaj.. (ne znam lepše povedat), ne da se jo fixirat, da bi bila lepo "raztegnjena" ali pa nisem dovolj pogumna, da bi jo na silo poskusla "odpret" pa gume so mi takouser posted image  mehke, da se bojo kmalu znucale...
drugače sem ga pa glih zato nabavla, ker ima zimsko košaro, fajn se ga da zložit, ni prevelik... oz. iz istih razlogov, kot si jih navedla...

lp

clock-img

25.10.2007, 20:25

clock-img

Anonimen

user posted image

Simpatični voziček.Še bolj bi mi pa bil všeč,če bi imel večja kolesa,pa če ne bi bil tako strogo "raven".Bolj mehek dizajn bi lahk mel.Za uporabnost pa ne vem,ker nimam izkušenj...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem