writing-img

Hello Kitty

clock-img

20.11.2007, 08:59

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Moja 20-mesečnica je čisto nora na Hello Kitty. Je pa problem, da nikjer ne najdem risank od Hello Kitty, ki so jih nekaj mesecev nazaj vrteli na POP TV. Pa sem probala tudi z interneta kaj dat dol, pa ni bilo nič pametnega, razen kakšne "čudne" filme Hello Kitty. Torej, kje bi lahko dobila risanke Hello Kitty sinhronizirane v slovenščino? Sem že razmišljala klicati na Pop TV, pa niti ne vem, na koga naj se obrnem.... Če ima katera mogoče doma posnete te risanke, bi bila zeeeeeeeeeeeeelo hvaležna, če bi mi bila pripravljena presnet. Seveda plačam poštnino in CD-je.

clock-img

20.11.2007, 09:15

clock-img

Janya

pencil-img

547

JAz sen jih nedavno videla v Iteršparu v city parku, so pa na nekem vrtljivem stojalu in ne med ostalimi risankami. Spadajo med Sparki artikle.
Upam da sem ti kaj pomagala.

clock-img

20.11.2007, 13:11

clock-img

glen

pencil-img

1870

Žal ti nezam pomagat.
Ampak moja 3 letnica je tudi čisto nora na hello kity,vse kar je možno od hello kitty bi imela.
V Lj se da ful dobit,kape,šali,rokavice,majce,copati,pidžama,igrača,....pri nas na obali pa nič, razen bonbonočkov v Mullerjuuser posted image

clock-img

20.11.2007, 13:29

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Janya, res hvala. Sicer sem iz Kopra, ampak gremo v LJ skoraj vsak mesec v shopping, tako da bom drugi teden sigurno šla v Interspar v City park pogledat.
Glen, se strinjam s tabo. Tukaj na Obali je prava tuga kar se trgovin tiče. Zato hodim tamali obleke kupovat pretežno v Lj in sicer H&M, kjer imajo celo kolekcijo na temo Hello Kitty in ji vedno kupim kaj za oblečt. Je res doooooosti več izbire.

clock-img

23.11.2007, 11:29

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kaj pa v Big Bengu?Tam imajo tudi veliko risank, pa tudi na Pošti slovenije.

clock-img

23.11.2007, 21:22

clock-img

massylou

pencil-img

539

Naša mala je še premala za Hello Kitty (7,5m), je pa meni fuluser posted image všeč in sem ji 2 narisala na posteljico. Drugače se pa ful veliko da dobit preko eMule (če še nisi probala).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem