writing-img

Herpes pri dojenčku

clock-img

06.12.2007, 10:40

clock-img

slumpo

pencil-img

546

kakšne so lahko posledice pri 8 mesecev starem otroku, če dobi oz. se naleze herpesa od odraslih???

clock-img

06.12.2007, 10:45

clock-img

Anonimen

nekje sem prebrala, da če dojenček dobi virus herpesa v svoj organizem, da ga potem ima celo življenje....

se spomnim, da jaz na primer nikoli nisem imela herpesa, do takrat, ko sma z mojo najboljšo prijateljico skupaj jedle eno jabolko (v srednji šoli) - ona pa je imela herpes. takrat sem se zgleda okužila, in od takrat se mi ta user posted image  vedno dela

clock-img

06.12.2007, 11:00

clock-img

Anonimen

vsak k se okuži, ima virus vedno prisoten v telesu....za dojenčka je pa nevaren, ker lahko pride do hudega vnetja možganov, ne vem pa točno do katerega meseca obstaja ta nevarnostuser posted image kakorkoli, najbolje je biti previden in ne tvegat, ker če že nič hujšega, nadležen je ta user posted image

clock-img

06.12.2007, 11:25

clock-img

cv105

pencil-img

891

sama sem pred mesecem di prebolevala herpes zoster in bistveno je bilo, da moj takrat osemmesečnik ni prišel v stik z tekočino v mehurčkih, ki so se mi naredili po hrbtu ... herpes zoster je v bistvu virus noric ... pri človeku, ki je norice že prebolel, se ob slabšem imunskem sistemu pojavi kot herpes zoster kjerkoli na koži, otrok, ki pa noric še ni prebolel, jih navadno dobi v 10-21 dneh ... no, mi jih nismo user posted image ... sicer pa verjetno misliš na okužbo s herpesom simplex ... najbolje, če povprašaš kar P

srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem