writing-img

Hiconcil

clock-img

23.01.2005, 18:17

clock-img

Anonimen

Ana ima vneta ušesa in včeraj sva v dežurni dobili antibiotik hiconcil.
A mogoče veste, ali je kaj narobe, če se takoj po zaužitju antibiotika podoji? Tašča me je opozorila, da se naj antibiotikov ne bi dajalo z mlekom.

Pa še nekaj - dobila je majhne izpuščajčke po trebuhu. Mislim, da od antibiotika. Je imela še katera tak slučaj?

clock-img

23.01.2005, 19:16

clock-img

dory

pencil-img

8852

Meni je rekla zdravnica,da ni panike,da lahko tudi po zauzitem hiconcilu je in pije...se pravi tudi ne bo narobe,ce popije mleko..moj pred vecerjo dobi antibiotik,po tem pa mlecni obrok..:zmeden:...zdej si me pa zmedla...

Glede pikic pa nimam pojma...moj ima edino reakcijo na antibiotik ta,da kaka se 1x vec kot obicajno ;)

clock-img

23.01.2005, 19:59

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Še nisem slišala, da ne bi smeli mleka....moji so vedno dobili vse....tudi mleko.

clock-img

23.01.2005, 20:03

clock-img

cinci

pencil-img

403

ja jst sem si pa tale hiconcil zapomnila od nosečnosti:( so se mi tud naredili srbeči izpuščaji:(

clock-img

23.01.2005, 22:14

clock-img

Anonimen

Ja, baje ni dobro sploh npr. tabelt jemat z mlekom. Samo ne vem zakaj, vem pa, da sem nekje brala!

clock-img

24.01.2005, 07:23

clock-img

Trebnje

pencil-img

244

Mislim,da tole o mleku ne bo držalo.Morda za kravje mleko,ne pa za materino.Za vsak slučaj preberi listek,ki je priložen zdravilu.:zmeden2:

clock-img

24.01.2005, 08:27

clock-img

Anonimen

Ja na listku prav nič ne piše... Potem najbrž hujšega ne bo.

Najlepša hvala VSEM za prijazne odgovore. Sem brez skrbi 9nebesa

clock-img

24.01.2005, 08:30

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ne ne... tole lahko z mlekom. Z mlekom ne sme tistih fluorovih tablet za zobke, ker se potem fluor veže na mleko in se izloči in ni efekta (nekej v tem smislu). Za antibiotik pa ni problema...

A ste že kej boljš?

Mirna tudi nekej kuha. Danes je šla z malo vročine v vrtec, tako da sem na stand-by če me pokličejo.

lp

clock-img

24.01.2005, 08:36

clock-img

Anonimen

Ja, vem za ziher, da se F tabletk in oglja nikakor ne sme jemat z mlekom. Pa tistih kalcijevih tablet med nosečnostjo tudi ne.

Ja ja, Ana je že OK. Kot si rekla so AB ful hitro prijeli. Včeraj smo bili že na 1. kratkem sprehodu... uf sva obe to pogrešali :love:

Mirna pa naj se le drži!

clock-img

24.01.2005, 11:42

clock-img

A.

pencil-img

36

Ojla!
Nasplošno se antibiotikov naj ne bi jemalo skupaj s hrano, še posebej z mlekom, ker le-to zmanjša absorpcijo zdravila in je zato manj učinkovito. Ampak to še starejšim težko dopoveš, kaj šele otrokom. Zato kar brez panike. Ni nič narobe!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem