writing-img

Hiconcil

clock-img

13.08.2008, 14:25

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Pozdravljena dekleta!
Zanima me, če je katera od vas v nosečnosti jemala ta antibiotik.
Noseča sem 29. tednov in mi je osebna zdravnica danes predpisala Hiconcil zaradi začetnega vnetja dihal (začetni bronhitis) - težko diham in boli me v levi rami, tako da ponoči ne spim.
LP! 

clock-img

13.08.2008, 14:27

clock-img

Anonimen

Uporabi iskalnik že več tem na temo hiconciluser posted image

clock-img

13.08.2008, 14:31

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ja sem jemala Hiconcil zaradi bakterije streptokok, ni nč hudga,...te mogoče kaj posebnega zanima

clock-img

13.08.2008, 14:56

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Ne ne Plohanč psebnega me ne zanima, samo saj veš vsaka nosečnica rae dvakrat preveri kaj sme in kaj ne, čeprav zdravnik reče, da lahko - se pač malo bojimo za sovjwe sončke.

clock-img

13.08.2008, 17:15

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Zagotvo je boje pozdraviti bronhitis kot imeti pljučnico. Zagotovo pa zdravniki ne pišejo nosečnicam antibiotike na blef. Bodi brez skrbi.

clock-img

13.08.2008, 18:56

clock-img

mml

pencil-img

4156

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ne ne Plohanč psebnega me ne zanima, samo saj veš vsaka nosečnica rae dvakrat preveri kaj sme in kaj ne, čeprav zdravnik reče, da lahko - se pač malo bojimo za sovjwe sončke.

Hiconcil je penicilinski antibiotik, ki je čisto varen v nosečnosti...

...mi je pa zanimivo, da bolj zaupaš mnenju punc na forumu kot pa zdravniku...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

13.08.2008, 20:38

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Zaupam zdravniku, samo sprašujem za mnenje, kako pogosto se pač zdravniku kljub nosečnosti poslužujejo antibiotikov. Mnenja pač a ne

clock-img

13.08.2008, 22:01

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

Meni je ravno včeraj napisal hikoncil...Zaradi streptokoka...Ploha zanima me, ali si ti dobila tudi pri porodu antibiotik v žilo...Moja kolegica sploh ni dobila nobenih antibiotiov-mislm tablet, samo pri porodu v žilo, sej je pa revčka ful strgala, mene je tega ful strah. A je biu porod zaradi SB kej bol kompliciran.

clock-img

13.08.2008, 23:12

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ojoj lea pomeoje boš ti zelo kmalu zvedela in to pred mano, jst sm komaj 16 tednov noseča tko da bi jaz tebe prosila za izkušnje, te bom kasneje za rokav pocukala, e boš pri volji???user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem