cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni

clock-img

21.05.2012, 19:02

clock-img

AndAndRej

pencil-img

5

Pozdravljeni!

Smo skupina študentov in izvajamo raziskavo o omejevanju uporabe mobilnih telefonov pri otrocih - osnovnošolcih. Prosil bi vas, če lahko rešite spodnjo anketo (je zelo kratka). Anketa je v Angleščini.

Hvala že vnaprej!

Povezava do ankete: http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=MNODNK_ded7c9dd

clock-img

21.05.2012, 20:06

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Malo bedna anketa - prvič, če imaš otroke, ne pomeni, da so v šoli.
Drugič. če nisi pripravljen kupiti neke aplikacije, je tudi 1$ zanjo preveč.
Zaključek - nerešena anketa.

In še komentar - HVALA BOGU, da sem odraščala v času, ko ni bilo mobilnih telefonov, da bi lahko starši vsako sekundo preverjali, kje sem.user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

21.05.2012, 20:20

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Raziskava o omejevanju uporabe mobilnih telefonov pri otrocih....ne seri......user posted image

clock-img

21.05.2012, 20:23

clock-img

AndAndRej

pencil-img

5

@Kati: Sem zgoraj napisal, da je ciljano na osnovnošolce. Če za aplikacijo nisi pripravljen plačat, označiš da nisi in zaključiš z anketo, ni potrebno izbrati vseh odgovorov.user posted image

clock-img

21.05.2012, 20:25

clock-img

AndAndRej

pencil-img

5

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Raziskava o omejevanju uporabe mobilnih telefonov pri otrocih....ne seri......user posted image

?

Ostalim se pa lepo zahvaljujem za rešene ankete. Pa ne se bat, nikomur ne bomo ničesar zares prodajali, ampak gre le za anketo, ki jo potrebujemo za nalogo pri predmetu Ekonomika in podjetništvo. ;)

clock-img

21.05.2012, 20:34

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: AndAndRej

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

?

Ne delaj se naivne francoske sobarice.....user posted image

clock-img

21.05.2012, 20:35

clock-img

liliana

pencil-img

10282

@Kati: Sem zgoraj napisal, da je ciljano na osnovnošolce. Če za aplikacijo nisi pripravljen plačat, označiš da nisi in zaključiš z anketo, ni potrebno izbrati vseh odgovorov.user posted image

Zakaj pa zaključiti anketo, če je smisel ankete omejevanje uporabe mobilnih telefonov pri otrocih.....?

clock-img

21.05.2012, 20:47

clock-img

AndAndRej

pencil-img

5

?

Z anketo zaključiš, kar pomeni da greš do prescrollaš do konca in klikneš "Finish Survey", torej brez da bi izbral cene aplikacije. Iz tega bomo sklepali, da vas aplikacija zanima ali pa ne (odvisno od prejšnjih odgovorov), nikakor pa niste zanjo pripravljeni plačati.

Dovolj jasno?

clock-img

21.05.2012, 21:08

clock-img

muco

pencil-img

1424

...ne razumem angleškouser posted image

clock-img

21.05.2012, 21:50

clock-img

liliana

pencil-img

10282

?

Z anketo zaključiš, kar pomeni da greš do prescrollaš do konca in klikneš "Finish Survey", torej brez da bi izbral cene aplikacije. Iz tega bomo sklepali, da vas aplikacija zanima ali pa ne (odvisno od prejšnjih odgovorov), nikakor pa niste zanjo pripravljeni plačati.

Dovolj jasno?

Saj to mi je jasno....samo uvodni post se mi zdi malo zavajajoč glede na vsebino ankete....ker gre za čisto tržno raziskavo......

Pa vsaj v slovenščino bi se jo potrudili prevesti......

clock-img

22.05.2012, 09:18

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Ja.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

22.05.2012, 10:39

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

rešenouser posted image

CARPE DIEM!

clock-img

22.05.2012, 12:36

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

IZVIRNO SPOROČILO: muco

...ne razumem angleškouser posted image

Jaz tudi ne user posted image Ma ne vem ,res se mi zdi malo mimo,da se niti tolk ne potrudite pa prevedete v slovenščino user posted image

clock-img

22.05.2012, 18:03

clock-img

AndAndRej

pencil-img

5

V bistvu je tako, da je anketa namenoma napisana v Angleščini.

Vsem, ki ste jo izpolnili, se še enkrat zahvaljujem!

clock-img

22.05.2012, 20:03

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Jaz sem pa na RR rešila že marsikatero bolj bedasto anketo.
In ne, ni moteče, da je v angleščini.
Je pa res, da kot uporabnik Iphona ne poslužujem plačljivih aplikacij.

< Sporočilo je popravil Tutan -- 22.5.2012 20:04:46 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem