writing-img

Hitri recepti

clock-img

23.06.2006, 23:30

clock-img

tins

pencil-img

385

No, jaz sem nova članica na tem forumuuser posted image in me zanima sledeče (če ste o tem že debatirale ne bom huda, če mi v odgovor prilepite kar link): kaj skuhate, ko se vam res ne da kuhat in ste za povrh vsega še slabo založeni s hrano, ampak da je vseeno fuuuul dobrouser posted image .

Drugo vprašanje pa je: ali si kaj pišete jedilnike za cel teden itd.

No, pa hvala.

clock-img

24.06.2006, 17:12

clock-img

Anonimen

Za na hitro, ampak to je res express:
1. Špagete (capellini- se kuhajo 3 min) Ko jih odcediš streseš gor tuno (riomare, calvo, bilokaj) mal origana al bazilike in to je to.

2. Isto to špagete... enkrat k maš mal več časa narediš mal paradižnikove omake več in jo zamruneš v porcijah za 1 ali 2. pol pa samo odtajaš.

3. isti špageti + paketek gorgonzole. Jo stopiš v kozici in dodaš malo smetane. NIKAR NE SOLI NIČ! Je gorgonzola slana.

Odgovor na drugo vprašanje  ...  NIKOLI, jem kar mi paše in kadar mi paše.

clock-img

24.06.2006, 18:45

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

1.Jaz skuham špagete, in ko jih dam na krožnik, jih prelijem z olivnim oljem, posipam s sveže naribanim parmezanom+ skleda zelene solate.
2. skuhaš hrenovke
3.solatni krožnik(dosti zelene solati razporediš na križnik, v ponvi pa spečeš kurje/puranje koščke mesa do mehkega, potreseš s curryjem in zaliješ s smetano, soliš), ko je gotovo, nadevap meso po solati, polivka pa služi kot slolatna polivka+kruh

clock-img

25.06.2006, 15:55

clock-img

eya

pencil-img

4615

Zelo na hitro (cca 20 min) je tudi piščanec s kakšno od Uncle Ben's omak in riž...

clock-img

26.06.2006, 14:15

clock-img

Anonimen

Tortelini/špageti/svaljki(njoki)/makaroni v smetanovi omaki

Eno od zgoraj naštetih vržeš v vrelo slano vodo in kuhaš po navodilih. Omaka je pa pripravljena v 5-10minutah. Nasesekljaš čebulo, jo prepražiš, zaliješ z vodo+moko (1 dcl, cca 1 žlička moke), poper, vegeta/začinka ali kocka (ker nimaš mesa), mal prevreš, dodaš smetano (sladko) in je. Lahko dodaš še grah (iz konzerve). Preliješ čez testenine oz. svaljke in poješuser posted image  Vsega skupaj kakih 20min ali manj.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem