cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hitro - notranjost omare

clock-img

04.02.2008, 08:41

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Punce, hitro, hitro, hitro rabim kak nasvet, ker že čakam mizarja. user posted image
V spalnici mi bo naredil vgradno omaro z drsnimi vrati, se pa ubadam z notranjosto. Ali imate kak nasvet? Recimo kaj bi ve spremenile, kaj vam manjka, kaj je priročno? Bodo pa izvlečne police, nekaj obešalnikov, nekaj predalov.

Hvala.

clock-img

04.02.2008, 08:52

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Jaz najbolj pogrešam police. Imam polovico omare za obesit, polovico pa polic, pa bi bilo bolje, da bi imela več polic!

clock-img

04.02.2008, 08:55

clock-img

Anonimen

Jaz imam skoraj vse stvari po obešalnikih, zelo malo zloženega na policah. Zato bi dala več obešalnikov in manj polic. Bi pa dala obešalnike na vrh, z unim izvlečnim mehanizmom, spodaj pa predale in police, da je vse pri roki.

clock-img

04.02.2008, 10:26

clock-img

urskas

pencil-img

683

jest mam približno pol polic in pol obešalnikov pa je ravno prav. Aja pa še dva velika predala za drobno "konfekcijo".  Obvezno naštimaj obešalnik na vzmet, ki se pospravi čisto pod strop.

clock-img

04.02.2008, 10:30

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Evo, zgornja polovica omare je obešalnik na vzmet, torej ta, ki se ven potegne, potem sta dva predala, eden zraven drugega (namesto ene izvlečne police), nato pa do podna izvlečne police. Globina omare je 70 cm, širina je cca 190, zraven pa je še ena omara, ki ni na drsna vrata, globoka cca 55 cm. Tam pa je na eni polovici nekaj poličk, ostalo so predali, na drugi polovici pa tudi ene polička na vrhu in obešalnik za plašče, ....A bo ok? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem