cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hm... razmišljam o vsem!

clock-img

16.01.2005, 12:50

clock-img

Anonimen

Včeraj sem bil star pol leta. Toliko se mi je že zgodilo! Najprej porod, za katerega mamica pravi, da je bilo najlepše, kar se ji je zgodilo v življenju. Jaz pa sem drugačnega mišljenja, saj me je zelo bolelo. Najlepše v mojem življenju je bil prvi obrok hrane. Tako me je vse bolelo, tako sem bil prestrašen, potem pa sem slišal mamin glas, ki sem ga že od prej poznal (mami mi je zapela pesmico) in takoj zatem okusil, kaj pomeni jesti... Mmmmmmm, to je bilo dobro! Toplo, sladko... in mehko! Kar stiskal sem se k mamici pod njeno spalno srajco in jo z majhnimi rokicami prijel za trebuh.

Potem me je odnesla domov. Prvo noč nisem čisto nič spal, mamica je bila vsa v skrbeh zame, kaj je narobe, mene pa je tako zelo črvičilo... In kako vesela je bila, ko sem se pri treh tedni prvič nasmejal! Ves dan mi je vriskala in se mi smejala, jaz pa njej. Iz dneva v dan sem spoznaval nove reči in nove ljudi, med njimi nove prijatelje: Nejo in Tejo, Martina, Adama, Filipa, Davida, Žana, Jakoba, Laneja... (s temi se največkrat srečam!).

Moja mami je najbolj vesela, ko se stisnem k njej, jo objamem in ji dam takšnega velikega in slinastega lupčka, da je potem vsa mokra po obrazu, nato pa naslonim glavico na rame in tako počivam. Pravi, da je v devetih nebesih in da ni lepšega na svetu, kot imeti otroka. Ne katerega koli otroka - da ne bo pomote - imeti mene!

Zelo jo imam rad in vem, da ima ona mene še rajši. Če bi lahko, bi ji rekel, da jo imam rad do lune in nazaj (to je iz zgodbice, ki jo tako rad poslušam - A veš, koliko te imam rad?).

Zato sem jo danes zjutraj presenetil z novim odkritjem. Ob sedmih, ko sem jo z vriskom zbudil, sem jo prijel za prst in ga ponesel v usta. In kaj je mami tam zatipala? Moja prva dva zobka!

Mami, imam te rad, najrajši na vsem svetu!

clock-img

16.01.2005, 12:58

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Zelo fajn si to napisala!!!
Me veseli da ste odkril zobka,pri nas se kopljemo,hehe...A je bil kej mali kaj tecen??

clock-img

16.01.2005, 12:59

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

9nebesa:love:Iiii, kako lepo si povedal David.:love:9nebesa In seveda čestitke za prva dva zobka!!!:bravo::bravo::bravo:

clock-img

16.01.2005, 13:18

clock-img

india

pencil-img

5342

Iiiiii, David, ti pa si res pravi mali srček, kako lepo si povedal mamici, da jo imaš tako neizmerno rad!

Pa čestitke za prva zobka in seveda, stani še vedno tak srček!
:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

16.01.2005, 14:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.01.2005, 14:31

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:bravo::bravo:

Kako je lepo napisano. Sicer bi pa mamica vedela, da jo imaš rad, tudi če nebi napisal. Veš, mamice imamo take srčke, da to čutimo vsak da, tudi, ko otroci spite.

cmokec

clock-img

16.01.2005, 15:14

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

:bravo::bravo:mojih pa od nikoder...:ups:LpRebeka:muca:

clock-img

16.01.2005, 15:30

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Joj, kako lepo napisano. Sem se skoraj razjokala:(( Pa čestitke za zobka.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

16.01.2005, 16:08

clock-img

dory

pencil-img

8852

Kolk luskano...:bravo: za zobke :)

clock-img

16.01.2005, 18:26

clock-img

Aly

pencil-img

241

ZELO LEPO! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:rozica::torta::rozica:DAVID, ISKRENE ČESTITKE !:rozica::torta::rozica:

Anej

clock-img

16.01.2005, 19:24

clock-img

Uršulinka

pencil-img

10

Bravo, David! Čestitam! :bravo:
Naslednjic bova lahko katero rekla o najinih zobkih!

Pozdravcek, Adam Janko

clock-img

16.01.2005, 19:28

clock-img

ninca

pencil-img

995

:bravo::bravo::bravo::bravo: David

clock-img

16.01.2005, 19:33

clock-img

willma

pencil-img

839

:bravo::bravo:
Bravo David!

In ena:rozica: za tvoj zlato mamo.

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

clock-img

16.01.2005, 19:36

clock-img

Anonimen

Punce, hvala! Res sem vesela, sploh ker zobk niti približno nisem še pričakovala. David sploh ni bil tečen, zato pa je bilo presenečenje toliko večje!

clock-img

16.01.2005, 21:53

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Čestitava tudi medve s Pio in vama pošiljava :rozica:. Tudi pri nas prva dva zobka nista nagajala. Zdaj pa sta na poti deveti in deseti pa se malo čuti.

clock-img

16.01.2005, 22:05

clock-img

Anonimen

Da spet kaj ne pozabim:ups:

Č E S T I T K E za zobek + pol svečke in en dan;)!

clock-img

16.01.2005, 22:37

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Vav me je kar naježilo. Čestitke za 2 nova zobka:bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem