writing-img

Hojca

clock-img

23.01.2006, 10:09

clock-img

anek

pencil-img

14

Mene pa zanima, kdaj ste dale vaše malčke prvič v hojco. A je res, da se jih lahko da že pri šestih mesecih?

clock-img

23.01.2006, 10:18

clock-img

ona

pencil-img

3685

Poglej kakšen teden nazaj na forum o dojenčkih,kjer je fuuuul  napisanega!

clock-img

23.01.2006, 10:24

clock-img

Anonimen

Ne, to sploh ni res.Zdravniki celo zelo odsvetujejo hojico (ker ni dobra za hrbtenico).Če pa jo želiš uporabljat, pa jo komaj ko bo user posted image  že hodil- nikakor pa user posted image  ne dat noter pri 6. mesecu, ko še ima mehko hrbtenico.

clock-img

23.01.2006, 11:07

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Je res,da jo vsi odsvetujejo vendar smo jo mi začeli uporabljati nekje pri 6,5 mesecih in nam je bila v veliko pomoč danes smo stere 8 mesecev in mam občutek,da bo prav kmalu shodila.Nam res ni žal,da smo se odločili zanjo je pa res,da je to stvar posameznika.

clock-img

23.01.2006, 11:13

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Je sploh nismo kupili,ker nam jo je za tastarejšega fizioterapevtka odsvetovala,za tamalega pa potem je tudi nismo kupili.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

23.01.2006, 16:01

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

Mi jo pri večji punki nismo uporabljali, sedaj pa jo malo že uporabljamo. Nastavila sem najvišjo višino tako, da se ne dotika z nogicami tal. Ga pa not dam, ko moram kaj postorit na hitro (okrok štedilnika,...). Za par minut.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem