writing-img

Hojica

clock-img

30.03.2005, 13:26

clock-img

total

pencil-img

4453

Kdaj ste nabavile hojico in jo začele uporabljat za vaše:duda:? Katere pa so primerne ali je vseeno:zmeden:

Lp:sloncek:

clock-img

30.03.2005, 14:06

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Nam so jo odsvetovali,tako da je neuporabljamo nimam pa nič proti,kajti moji starejši hčeri sta jo imeli in ni bilo nič narobe.
Kdaj naj bi jo uporabljala je odvisno od otročka

clock-img

30.03.2005, 15:36

clock-img

Anonimen

Mi smo shodili pri 10 m. brez hojice, tako ti ne vem preveč svetovat.

clock-img

30.03.2005, 16:38

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Začeli uporabljat čim so sedeli. Pazi da bo stabilna, da se ne prevrne, pa da se jo dal gor-dol prestavljat, glede na višino otroka. Fino je še, da ima gumo okoli, da ne poškoduje omar, ko se otrok zaletava vanje.

clock-img

31.03.2005, 07:40

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi je ne in je nebomo uporablali ker sem proti,čeprav sem jaz bla kot otrok kar neki v hojici pa mi nič nemanjka:zmeden:

clock-img

31.03.2005, 07:42

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Jaz sem imela Roka v hojici ene 3-krat.Pa mi je padel in je nisem nikoli več uporabljala.

clock-img

31.03.2005, 12:14

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Od 6. do 9. meseca. Imeli smo eno od ABC design.

Mislim da katerokoli boste nabavili, bo v redu. Ne vem, če dandanes prodajajo kakšne hojice, ki se kar tako prekucnejo...

Bodi pozorna edino, da se da višina nastavit dovolj visoko. Naš sinko je drobčkan, pa mu je bila pri 6. mesecih pri enem modelu tudi najvišja višina prenizka.

clock-img

01.04.2005, 21:37

clock-img

viv_

pencil-img

9144

total - našo si lahko ogledaš v albumu Mirna 2. del. Če želiš, ti jo posodim. Mi smo jo imeli kakšna 2 messeca v uporabi, pri 9. mesecih je shodila, ampak jo je imela potem še nekaj časa pri prababici, da jo je lažje lovila.

Če te zanima, se mi javi na privat.

lp, viv

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem